Робота в ІМЕКСБАНКу
— Чому в Одесі та Києві працівники мають зарплату у 2 рази більшу ніж в інших регіонах?
— Чому ЗП «топ менеджерів» 50-100т. грн., а у рядового касира 1200грн., чому у економіста 1500грн., чому у начальника відділення 1800грн.? Хіба все в банку тримається на топ менеджерах, чи на рядових праацівниках? Якщо Ви вважаєте, що на топах то наведу Вам маленький приклад: Якщо не вийде голова правління зі своїми 6-ма замами на роботу, чи буде катастрофа? А якщо не вийдемо на роботу ми керівники відділеннь, економісти, касири по всій Україні, якого маштабу буде ситуація в банку? От вам і відповідь.
-Чи можна на таку ЗП прогодувати сім«ю з 3-х осіб, а ще особливо коли дружина дома з маленькою дитиною?
Ми, всі працівники віримо, що Ви п. Клімов людина порядна, що цей лист попаде до Вас і ситуація в банку щодо оплати праці покращиться у кращу сторону, у бік зростання не тільки у Вас, а і у нас! Ви ж прекрасно знаєте життя, і, що бідність та голод провокує до радикальних дій!!! А людина, яка гідно заробляє хоче всім похвалитися і з годістю сказати, що я працюю саме в цій організаціі і те, що у мене є, я завдячую роботодавцю.
Заздалегідь дякуємо за правильне рішення та віримо, що наші зарплати в найближчому часі будуть конкурентноздатними!