Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вимагання невідомой фірмой під назвою :«Довіра та гарантія» неїснуючего боргу

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Jekatierina Anisienia 28 серпня 2020, 2:31
Доброго дня.
Підскажіть будь ласка, куди треба звертались на незаконні дії DG Fіnanse, фінансова компанія «Довіра та Гарантія», директор ТОВ « ФК» Довіра та Гарантія " О.П.Правник, який разом із своїми працівниками терроризує дзвінками та смс повідомленнями, а зараз надіслав листа, про неіснуючий борг перед ІМЕКСБАНКОМ, права якого він ніби то захищає.
Я брала кредит у 2014 та погасила його ще у липні 2016 року. Спочатку Імекс БАНКУ: 13 297 гривень ( квитанціїї збереглись), а з лютого місяця по переуступці «Компанії Дасті»: 24 671 гривень + банківські, яки я оплатила вказуючи угоду та вказувала, шо сплачую кредит. Кредит погасила достроково, відповідно, що переплатила як банківський так і відсотки. Свої зобов'язання я виконала перед двумя установами ще у далекому 2016 році. 9 травня 2019 року мене почали турбувати невідомі люди, яки представились, що вони діють, захищав Інтереси Імекс БАНКУ на підставі новой угоди вже з новой КОМПАНІЄЙ, що « Компанія Дасті» шахраї і Ви мусите нам заплатити грощі, почали турбувати моїх знайомих, сусідів, розповідаючи, що я шахрайка, моє майно в арешті, мої рахунки будуть заблоковані, виїзд Закордон закрит і будуть примусово стягувати з мене неіснуючий борг.
Я бачила рішення суду між Імексом та Дасті, де чітко вказано, що грощі яки Вони отримали від позичальників ( від нас) мусять повернути на рахунок Імексбанку НБУ.
Я ЗВЕРТАЛАСЬ В поліцію неодноразово, як в усній формі так і письмовій. Надала всі копії квитанцій про надходження коштів по кредиту двумя установам, відправила 2 листа в тимчасову діючу комісію Імекс БАНКУ з копіями квитанцій, відповідно я в ОТПІ БАНКУ перевірила кожну платіжку про надходження коштів. В ОТПІ БАНКУ Рахунок відкритий, але на ньому арешт, тому що йдуть суди по відчуження заборгованості перед Імесбанком. Нас позичальників не цікавлять суди, яки відбулись після сплати по кредитами, відповідно, як і суд вирішив, що все, що отримала « Компанія Дасті» мусить повернути на рахунок Імескбанку в НБУ.
Звернулась в прокуратуру, де вони повернули справу в Поліцію для відкриття кримінальної справи за вимагання та погрози всім моїм знайомим. Вони все рівно трезвонять та надсилають смс повідомлення з інтернету, вказуючи номер телефона Правника — директова установи «Довіра та гарантія»
Для чого нам, позичальникам, вникати у всі махінації банків та складених нікчемних договорів, яки виконали свої зобов'язання:
1) сплатили кредит в повному об'ємі,
2) підтримували в часи Війни Україну, сплачували податки,
3)Допомагали АТО,
4) надавали робочі місця, та оплачували своєчасно, як податки так і заробітну плату.

Ми вимагаємо 23 000 ошуканих Имексбанком та їх поплічниками Аудит всіх фінансових установ, які займались махінаціями в фінансовому секторі. В жодній країні світу не вимагають по другому колу сплачувати кредити.
Вимагаємо втрутитись, та почати з ОТП банку, який приймав активну участь по відмиванню і виведення коштів за межи країни, дозволив відкрити рахунок для Компанії Дасті, яка була тим самим щупальцем Імексбанку. Рахунок Існує, який заблокован, та всі проводки, яки проводились через ОТПі банк на цей рахунок можливо перевірити.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Імексбанк 💰 / Відгуки про Імексбанку 📝 / Вимагання невідомой фірмой під назвою :«Довіра та гарантія» неїснуючего боргу