Банк жадібний до надання кредитного ліміту

Dmytro25 10 вересня 2025, 1:40
Відкрив картку і активно користувався для купівлі продуктів, так як банк надавав найбільший кешбек за цю категорію. Зараз вже кешбек знизили, тому картка стала невигідна. Разів з 10 подавав заявку на кредитний ліміт і постійно відмова, хоча заборгованості по кредитам в інших банках жодного разу не допускав. Одним словом карткою практично не користуюся, бо стало невигідно. Єдиний плюс, що нараховують бонуси за національний кешбек. Ну і ще кешбек на транспорт, але незручно користуватися без кредитного ліміту.
Глобус Банк
10 вересня 2025, 9:24
Вітаємо, Дмитре👋🏻

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Рішення щодо надання кредитного ліміту приймається на основі великої кількості факторів. Ми регулярно переглядаємо можливості кредитування для наших клієнтів, тому радимо повторити запит пізніше, адже доступні пропозиції оновлюються.

Щодо нарахування кешбеку, то категорії щомісячно оновлюються, ми намагаємось робити їх актуальними для більшості клієнтів. Сподіваємось, що наступні оновлення будуть для вас цікавішими.

VV BB
VV BB
27 вересня 2025, 22:11
Полностью поддерживаю мнение относительно кредитных лимитов от этого банка. Просто никакой. Также не советую использовать, как инструмент для решения своих финансовых вопросов.

Курс валют в Глобус Банку

USD 42 42.5

Курс валют в Глобус Банку

USD 42 42.5
Головна / Банки України 🏦 / Глобус Банк 💰 / Відгуки про Глобус Банку 📝 / Банк жадібний до надання кредитного ліміту