ВХІД
Повернутися

Блокують акаунт за поповнення картки

Проблема вирішена
Danylo789 13 лютого 2025, 16:58
В один день мені заблокували акаунт за поповнення на суму меньше в 5 разів, ніж моя офіційна зарплата, з якої я плачу податки.

До цього також був клієнтом банку, коли у мене був ще ФОП, кидав їм всі виписки по рахунку ФОП, де було видно отримані суми і сплачені податки.

Цього разу мене майже 2 тижні тримали з заблокованою картку, потім я написав всеж у підтримку, аби процес перевірки прискорили. Це і справді зробили і картку розблокували. Захотів купити валюту, як завжди, А МЕНІ ПОМИЛКА З ЯКИМОСЬ ЛІМІТОМ.

Попросили оновити анкету клієнта для підняття ліміту, я ввів всі свої данні, де вказав офіційну запрлату, і надіслав лист у відділ підняття ліміту ДЛЯ ПОКУПКИ ВАЛЮТИ ???

Мені ж у відповідь кажуть, що я ЗАЙМАВСЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ??? З ЯКОГО ЦЕ ДИВА, НАВІЩО ЦЕ МЕНІ ???

Вимагаю негайного вирішення питання!
Глобус
13 лютого 2025, 17:19
Вітаємо, Данило 👋🏻
Для того щоб ми могли детальніше розібратись у вашому запиті, просимо надати контактні дані для уточнення деталей і зворотного зв’язку.

Глобус Банк
Глобус Банк
14 лютого 2025, 16:37
Вітаємо, Данило 👋🏻
Наші спеціалісти з підтримки вже зв’язались з вами щоб допомогти у вирішенні питання.

Курс валют в Глобус Банку

Курс валют в Глобус Банку

Головна / Банки України 🏦 / Глобус 💰 / Відгуки про Глобус Банку 📝 / Блокують акаунт за поповнення картки