Недостовірна реклама

Проблема вирішена
slex
З лютого 2025 року банк анонсував кешбек 3% за сплату комунальних платежів, проте зробив все можливе, щоб ніхто нічого не зміг сплатити через додаток. Шаблони платежів Yasno і Нафтогаза щезли з додатку, а власностворені шаблони Водоканалу або Теплоенерго не підлягають кешбеку взагалі. Три- чотири рази телефонував на гарячу лінію, намагався створити заявку, нічого конкретного не сказали, досі розбираються. Складається враження, що банком це зроблено навмисно.
Глобус Банк
Вітаємо!

Дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час оплати комунальних послуг та отримання кешбеку.

Кешбек за категорією «Комунальні платежі» діє лише для оплат через застосунок у розділі «Комуналка» і не поширюється на платежі за реквізитами, про що додатково зазначено в описі даної категорії.

Оновлений сервіс оплати комунальних послуг став доступний клієнтам лише з цього місяця, і ми постійно працюємо над його вдосконаленням. Перепрошуємо за можливі незручності та сподіваємось, що подальші оновлення сервісу покращать ваш досвід користування.

8 лютого 2025, 11:01
Нічого не вирішено, проблема як була, так і є.
10 лютого 2025, 9:27
Вітаю. Сьогодні з’явилася можливість сплатити Нафтогазу. Чи буде внайближчий час підтягуватись сплата за електрику (Yasno)?

Курс валют в Глобус Банку

EUR 50.3 51