Не вдається зробити переказ у валюті
Закордоном перекази з картки на картку це щось дивне і не звично. В багатьох країнах така послуга взагалі не надається банками тож і переказати на їх картки гроші дуже часто неможливо. Тому немає нічого дивного в тому що ваш закордонних банк, який ви чомусь не назвали оса це важлива інформація, відхилив переказ. Вини Глобуса тут ноль.
Перекази у валюті між українськими картками неможливі — дивно що ви цього не знаєте.
- Максим Иванов
- 24 листопада 2024, 15:03
Дирка з бублика , що ти верзеш ?
Зайди на сайт банку і ознайомся з інформацією . Перш ніж писати маячню , інші користувачі даного банку здійснюють перекази на карти іноземних банків . В даному випадку , підтримка банку просто пише , Вам не доступна така операція та взагалі будь які операції по валютній карті , ну це ж маячня . Якесь віртуальне обмеження, ліміт взагалі не використав . Тому питання тут до банку , чому інші користувачі можуть робити , а я ні … Вже тиждень часу пройшов , все ще нічого не вирішено.
Хіба я казав що це неможливо? Читай уважно, видокремлюю головне: не всі закордонні банки приймають перекази з картки на картку.
А ти так і не назвав банк в який ти намагався зробити переказ, тож я не можу зайти на сайт того банку і пересвідчитись що він лояльний до переказів з карти на карту.
- Максим Иванов
- 24 листопада 2024, 19:05
Я розумію про що пишу і якби банк іноземний не приймав , я б тут не писав .
Тут проблема в загальному , що жодну транзакцію по валютній карті не можу зробити , списання / переказ / оплата . Обмежень у мене немає . Тому тут система помилка банку або якийсь баг.
Курс валют в Глобус Банку
Рекомендуємо повторити спробу здійснення переказу коштів на закордонну картку.
Наш Банк цінує лояльність своїх клієнтів, ми сподіваємось, що дана ситуація не стане перешкодою для нашої подальшої співпраці та щиро сподіваємось, що сервіс, що надаватиметься Банком в майбутньому, компенсує цей неприємний досвід.
Дякуємо за відгук!