Мінфін - Курси валют України

Встановити

Залишили без копійки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
eldanmon 15 липня 2024, 11:44
Якщо ви отримали картку онлайн, то ви стали жертвою «спрощеної ідентифікації» і ваши кошти будуть заблоковані банком, якщо річний (!!) ліміт в 400000 буде перевищено. Потім підтримка сухо посилає вас в найближче відділення на відстані 132 км по дорозі, неподалік від зони бойових дій, і До Побачення. Саме це сталося зі мною і моїми заощадженнями, які я можу лише спостеригати в цьому красивому додатку. Завантажуйте на свій страх і ризик. Шкода, не можна 0/5 оцініти. Як грошей в мене зараз.
Глобус
Відповідь банку
15 липня 2024, 17:09
Добрий день👋🏻
Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, прохання надати детальну інформацію та контактні дані для уточнення інформації та зворотнього зв’язку.

Звертаємо вашу увагу, що якщо Ви стали клієнтом Банку з використанням спрощеної моделі віддаленої ідентифікації, то згідно до вимог чинного законодавства України щодо спрощеної моделі віддаленої ідентифікації та верифікації та керуючись п. 3.10 Додатку №2 публічної частини Договору, для клієнтів, які пройшли віддалену верифікацію за спрощеним методом ідентифікації та верифікації клієнта (представника клієнта) у розумінні вимог Постанови №65 «Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу», Банком встановлюються наступні ліміти (обмеження):
— до 400 тис. грн. на місяць та до 400 тис. грн на рік (еквівалент) загальний ліміт на проведення видаткових фінансових операцій за всіма рахунками Клієнта в Банку;
— до 400 тис грн. (еквівалент) загального залишку за всіма відкритими Клієнту рахунками в Банку.

Згідно п.3.11 Додатку №2 публічної частини Договору, в разі досягнення клієнтом, щодо якого здійснено віддалену ідентифікацію/верифікацію, загального ліміту на проведення видаткових фінансових операцій за всіма рахунками на місяць чи рік, або загального залишку за всіма відкритими клієнту рахунками в Банку, Банк блокує видаткові операції за рахунками клієнта та пропонує клієнту здійснити верифікацію, що дозволить зняти встановлені ліміти (обмеження). Обмеження знімаються в разі проходження клієнтом необхідної верифікації.

Також, вже найближчим часом в оновленій версії застосунку можна очікувати процес дистанційного оновлення даних та проходження ідентифікації за повноцінною моделлю використовуючи Дія, про що ми обов’язково додатково повідомимо.

Коментарі - 1

+
0
Три літри
Три літри
15 липня 2024, 12:27
#
Потім підтримка сухо посилає вас в найближче відділення на відстані 132 км по дорозі, неподалік від зони бойових дій

Якщо ви живите поблизу зони бойових дій то куди ще вас посилати? В Ужгород?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися