Незрозуміло звідки виникла заборгованість?
- Ответ банка
- Банк Глобус
- 27 лютого 2024, 15:29
Доброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення.
Для відповіді на Ваше питання просимо Вас надати у будь-який зручний для Вас спосіб більш детальну інформацію аби ми могли перевірити інформацію та надати Вам розгорнуту відповідь.
Дякуємо за Ваше звернення.
- Ответ банка
- Банк Глобус
- 27 лютого 2024, 17:44
Доброго дня!
Депозитна карта — це карта, яка призначена в першу чергу для безкоштовного обслуговування розміщеного в банку депозиту, а саме, для отримання нарахованих процентів по розміщенних депозитам та зняття основної суми депозиту по його завершенню.
Зарахування будь-яких інших платежів здійснюється із сплатою комісії за зарахування таких коштів, відповідно до пункту 4 Тарифів, які розміщено на сайті Банку за наступним посиланням https://globusbank.com.ua/ua/tp-depozitna-kartka.html
В мобільному додатку при здійсненні переказу вказується розмір комісії з карти, з якої здійснюється саме списання коштів, а у випадку використання депозитної карти комісія банку встановлена саме за зарахування коштів на цю карту і вона не відображається у мобільному додатку.
Курс валют в Глобус Банку
За операціями в додатку Глобус Плюс у Вас виник борг в сумі 211,36 грн.
по депозитній карті. Перевірів в застосунку всі операції по депозітній карті — ідуть з комісіею нуль! Ниде не указана заборгованість.
Що це таке та як це розуміти???