Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Глобус Банку: Ужгород, вул. Капушанська, 42

Адреса:
Ужгород, вул. Капушанська, 42
Телефон:
+38 (031) 240-00-25
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
21 травня 2024, 11:20
Я працював з цим банком в их так званий пільговий період, потім не було потреби просто. Заходжу на--в додаток (цього разу як раз дума брати трошки кредиту за %), а вони собі там вже майже 700 грн нарахували тільки за %. Це % за неіснуючий кредит!!! Пишу їм: Що це таке?! А вони кажуть в мене 6тис з чимось кредит!!! Кредит якій я не брав!!! Тобто афера працює так: вони в додатку пишуть, берить кредит без %. А потім кажуть що ти не так щось зрозумів!!! Тобто цей «банк» обманює людей в воєнний час!
Коментарі (1)
Ответ банка
Глобус
21 травня 2024, 14:00
Вітаємо!

Нам прикро, що у Вас виник негативний досвід користування карткою GlobusPlus.
Але в вашому відгуку Ви надаєте недостовірну інформацію щодо неіснуючого кредиту та інформації про надання кредитної картки без %.

Звертаємо увагу, що строк дії пільгового періоду можна переглянути в мобільному застосунку GlobusPlus, крім того банк регулярно нагадує про закінчення строку дії пільгового періоду шляхом направлення повідомлень в застосунку.
Також дія пільгового періоду вказана в тарифах банку (https://globusbank.com.ua/ua/kartki-globusplus.html) та описана в пункті 4.2. додатку 3 до Договору про надання комплексу послуг банківського обслуговування в «АТ «КБ «ГЛОБУС», з яким можна ознайомитись на сайті банку: https://globusbank.com.ua/ua/dogovor-o-predostavlenii-kompleksa-uslug.html

З тарифами по картці Ви також можете ознайомитись на сайті банку: https://globusbank.com.ua/images/uploaded/sys_media_doc/doc_ea4b270048c720a9a2c0b4d75f022f04.pdf

Ми постійно працюємо над вдосконаленням наших продуктів і сервісів та прагнемо надати клієнтові прості і зручні фінансові послуги. Дякуємо за Ваш відгук!
5 не зарахована
20 листопада 2023, 17:40
Прошу розглянути пропозицію щодо додавання актуального курсу валют (безготівковий курс в межах 50 000 грн на міс.) на веб сайті банку https://globusbank.com.ua/ з метою перегляду курсу, а також порівняння з іншими банками.
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Глобус Банку за адресою Ужгород, вул. Капушанська, 42. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Глобус Банку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Глобус Банку розташованому за адресою  Ужгород, вул. Капушанська, 42- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.