Найгірший банк в Україні!!!

Відділення за адресою: Київ, вул. Саксаганського, 70/16
Мала таку необачність взяти споживчий кредит на техніку в цьому банку.
Кред погасила достроково, але через якийсь дивний збій в їхній системі, кредит не закрито. І тепер цей банк вимагає з мене проценти, за ніби-то заборгованість.
Звернулась у відділення банку, де менеджер мені на мої запитання, в чому ж річ? Чому кредит не було закрито? Відповів: Що це сталося через збій в системі, система просто не зарахувала гроші. І тому, я маю ЩЕ доплатити енну суму, до повного погашення і закриття кредиту. Або написати заяву в управління банку, яку вони розглянуть на протязі 30 днів, і тільки потім дадуть відповідь, зарито мій кредит чи ні.
На той момомент (момент звернення до банку про дострокове погашення), ту суму яку мені озвучили для повного погашення, було достатньо. Я її оплатила по квитанції, яку мені видав менеджер банку в касі банку зразу ж.
Я написала заяву, в управління банку, пройшло 20 днів, відповіді поки що немає. Зателефонувала на гарячу лінію, в них відповідь одна:«чекайте 30 днів, а потім ще декілька днів, щоб вам надійшла відповідь з управління банку. Відповідь вам надійде поштою». А проценти все ж таки нараховано знову.
І ще один цікавий факт, банк Форвард всі свої споживчі кредити перепродає ТОВ «ФК»РРОЯЛЬ ФІНАНС", без відома споживача кредиту. Вас просто ставлять перед фактом, що данна процедура вже сталася. І повідомляють вас про це через 3 місяці.
Виникає питання: Чому я маю сплачувати за збій невідомої для мене системи? Де гарантія що та система ще щось не нарахує?
Форвард Банк (Forward Bank)
Opal, добрый день.

отправьте, пожалуйста, на адрес vv-tarasenko@forward-bank.com номер Вашего договора. Постараемся дать оперативную обратную связь.

sanch ☺
sanch ☺
10 листопада 2015, 10:21
Не передает, а сливает информацию «коллекторам» о Вас. По сути они для Вас никто и незачем с ними общаться, тратить свое время и нервы.