Мінфін - Курси валют України

Встановити

Звернення до цього жахливого банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
konspirator 13 жовтня 2014, 13:58
Уважаємий банк Форвард, до вас звертається працівник міліції, сьогодні до мого знайомого подзвонив номер, не буду писати який саме, тому що не хочу пошкодити цим своєму знайомому, отже з ним почав розмовляти якийсь чоловік представившись співробітником вашого банку(форвард), одразу ж почав погрожувати йому конфіскацією майна і тюрьмою, за те, що він не заплатив кредит того місяця (справа в тому, що мій знайомий лише десь два тижні тому приїхав з зони АТО, з простріленою ногою, тому живучи самому не в змозі був заплатити кредит), після їхньої розмови він подзвонив до своєї тітки, щоб вона до нього приїхала, взяла його документи і заплатила його кредит(бо на даний час йому ще важко ходити)зараз цей кредит вже оплачений, але всю цю наглу розмову він записав на диктофон,і дав мені прослухати, чесно кажучи ніколи не міг подумати (так як взагалі немаю кредиту), що так нагло можуть поводити себе працівники банку, тому мій відгук про цей банк-вже негативний, але суть не в цьому, мій друг попросив мене допомогти в цій ситуації, звичайно прослувши його розмову з працівником вашого банку, не міг не розібратись в цій ситуації, мені от цікаво а хто дав право вашим співробітникам так нахабно розмовляти і погрожувати своїм клієнтам, ви думаєте, що поведінка цих працівників буде великим плюсом для банку? Яке вони мають право без рішення суду людей забирати в тюрму або конфісковувати їхнє майно??? Про ваш банк я вже не від однієї людини чув негативні відгуки про погрози ваших співробітників смсками і дзвінками, а сьогодні й сам у цьому переконався! Отже, я так легко з цієї ситуації не зійду, на сьогоднішній день, я маю докази і спокійно можу відкрити проти вашого банку кримінальну справу за без судові погрози з боку ваших працівників, я прошу всіх клієнтів даного банку (форвард) і не тільки цього банку а й всіх інших, які поводяться ідентично як банк Форвард, не бійтесь вони без суду нічого не зможуть зробити, збережіть погрозливі смс та запишіть, на диктофон як нахабно з вами розмовляють працівники банків і передайте їх в суд, або в міліцію (по місцю прописки)! В свою чергу, я цю справу передаю на розгляд своїм колегам і особисто буду стежити за її результатами!
Форвард Банк (Forward Bank)
Відповідь банку
13 жовтня 2014, 15:55
Шановний konspirator!
Дякуємо Вас за звернення.
Повідомляємо, що на даний час введені в дію кредитні канікули для клієнтів-позичальників, мобілізованих до лав української армії, згідно Указу Президента № 03/2014. від 17 березня 2014р. Погашення кредитів зупиняється на весь період проходження служби. Пені і штрафи не нараховуються.
Для оформлення канікул необхідно надати в банк підтверджуючі документи про призов в армію. А саме: пред'явити військовий квиток із зазначенням номера наказу та дати призову та / або витяг з наказу по частині про прийняття на строкову службу з печаткою військової частини. Документи можна направити електронною поштою 0800300880@forward-bank.com чи особисто занести до відділення / офіс банку.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати за телефонами Контакт-центру: 0880300880 (безкоштовно в межах України); 583 ((дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів, 2 грн, — плата за з'єднання (з ПДВ, без збору до ПФ), 044 390 95 95.
Для перевірки викладеної інформації щодо некоректного звернення від імені банку, просимо доповнити відгук ПІБ Вашого друга, номером його договору, а також номерами телефонів, на який і з якого надходять дзвінки, направивши ці відомості з посиланням на даний відгук на e-mail Банку: 0800300880@forward-bank.com

Коментарі - 1

+
0
алла котова
алла котова
13 жовтня 2014, 14:47
#
Когда их уже хоть кто-то на место поставит!!! слов нет!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися