Непомірні відсотки
Упродовж дії воєнного стану в Україні, банк не нараховує штрафних санкцій за пропуск платежу, проте зобов’язання по кредитному договору/кредитним карткам не відмінено та будь-яких інших пільг не передбачено.
Нарахування відсотків за користування кредитом відбувається відповідно до тарифів Вашої картки.
Відсотки за користування кредитом по картці нараховуються і списуються в розрахункову дату за рахунок власних коштів (при наявності на рахунку суми понад кредитного ліміту) або при подальшому зарахуванні коштів на рахунок.
Також, згідно з тарифами Вашої картки, наявна щомісячна плата за обслуговування кредитної заборгованості в розмірі 1.9%. Вона нараховується на залишок заборгованості за основним боргом і понадлімітної заборгованості (не віднесених до простроченої заборгованості) на розрахункову дату.
Звертаємо Вашу увагу, що розмір відсоткової ставки та плати за обслуговування кредитної заборгованості по Вашій картці за період з 24.02.2022 не змінювався.
В особистому кабінеті («Картки» — «Інформація» — «Тарифи»), Ви можете переглянути тарифи по картці, це також можна зробити на сайті (ст.30): https://www.forward-bank.com/cards/koko-debit/.
Гарного дня та мирного неба!