Байкот Рускому стандарту!
Пропоную таку тактику дій; усім в кого є непогашені кредити в цих москалів пропоную їм нічого невертати, НІВЯКОМУ разі томущо вийде що ми допомагаємо росіїї фінансово і їхнім воякам. Тому пропоную їх просто ігнорувати. Хай валят до себе і там заробляють на своїх а не на нас.
Дякуємо Вам за звернення.
ПАТ «Банк Руский Стандарт» – це український банк, який знаходиться поза політикою та працює відповідно до українського законодавства і згідно з регулятивною політикою Національного банку України (далі — НБУ).
ПАТ «Банк Руский Стандарт» здійснює діяльність на підставі ліцензії НБУ № 226 від 04.11.2011 р. (http://www.rsb.ua/f/1/about/licence/license_226_04_11_11.pdf ) в рамках чинного законодавства України.
Звертаємо увагу, що відносини Клієнта та Банку в рамках Договору регулюються Умовами надання та обслуговування кредитів /платіжних карт ПАТ «Банк Російський Стандарт» (далі — Умови). Згідно з Умовами, Клієнт зобов'язується своєчасно погашати заборгованість, а саме здійснювати повернення кредиту Банку (погашати основний борг і понадлімітну заборгованість), оплачувати Банку відсотки, нараховані за користування кредитом, комісійні винагороди, плати та інші платежі за договором.
Відповідно до Умов, Клієнт зобов'язаний письмово повідомляти Банк про всі зміни, а також обставин, що впливають на виконання ним своїх зобов'язань за кредитним договором, протягом 5 днів з моменту настання таких змін /обставин, шляхом звернення до Банку з письмовою заявою.
Нагадуємо, що в рамках укладеного Договору з Банком Клієнту необхідно щомісяця розміщувати поточні платежі в рахунок погашення кредиту /кредитної карти до розрахункової дати. У разі несвоєчасної оплати Клієнт забезпечує на рахунку додатково до суми чергового платежу суму грошових коштів, що дорівнює сумі пропущених раніше платежів та сумі плат за пропуск чергових платежів.
Згідно з Договором, плати за пропуски щомісячних платежів за споживчим кредитом /кредитній карті складають:
— за перший пропуск платежу — 20,00 грн (перший місяць);
— за другий пропуск платежу поспіль — 50,00 грн (другий місяць);
— за третє пропуск платежу поспіль — 200,00 грн (третій місяць);
— за четвертий пропуск платежу поспіль — 350,00 грн. (четвертий місяць).
За даних обставин рекомендуємо оплачувати кредити в сумі і терміни, передбачені Договорами. Також це допоможе утримати якість кредитної історії, що в майбутньому може стати в нагоді.