Мінфін - Курси валют України

Встановити

виконавче провадження

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Ludmila44 28 січня 2020, 12:55
27.01.2020 р. при користуванні інтернет банкінгом
Райффайзен Банку Аваль, виявилося, що мої картки відсутні. Оператор гарячої лінії відповів, що на мої картки: платіжну та кредитну було накладено арешт приватним виконавцем Тетяною Леонідівною(Павелків). Жодних документів на руках не маю, протягом дня зв’язатися з виконавцем неможливо. Самостійно знайшла свої данні в Єдиному реєстрі боржників, самостійно за номером виконавчого провадження з’ясувала, що стягувач банк Форвард. Питання: де можна отримати документи, щоб звернутися за правовою допомогою, виконавчий лист для бухгалтерії та інформацію, як буде відбуватися списання коштів з арештованих рахунків?
Форвард Банк (Forward Bank)
Відповідь банку
Forward Bank 29 січня 2020, 16:13
Доброго дня.
Всю інформацію щодо ситуації клієнт може отримати під час зустрічі з приватним виконавцем. Інформація щодо приватних виконавців, в тому числі їхні контактні дані, розміщена на сайті Міністерства юстиції України.

Коментарі - 7

+
+2
Ludmila44
Ludmila44
29 січня 2020, 21:14
#
Ваша відповідь є звичайною відпискою, тому що зазначені на сайті телефони приватного виконавця не відповідають: 044 взалі звуку не подає, 098 вже другу добу «абонент розмовляє» , а папка голосової пошти «переповнена», але Ви і самі про це знаєте, хіба для зв'язку зі стягувачем існують окремі телефони
+
+2
Forward Bank
Forward Bank
30 січня 2020, 14:45
#
Шановна Людмило, наші колеги надали Вам детальну консультацію стосовно ситуації в телефонному режимі. Якщо у Вас залишились додаткові питання, напишіть їх нам в приватні повідомлення, будь ласка.
+
+2
Dmytro000
Dmytro000
3 лютого 2020, 10:22
#
У меня таже история заблокирована зарплатная картка, за подписью частного виконавця. А согласно законодательства может быть только по решению суда.
    Форвард банк - это преступники, мошенники- кредитный остаток в 300 грн долга не мог заплатиь в 2014- 15 годах не было меня в базе, а в 2018 начали поступать звонки от непонятных людей наверное работники банка форвард ну очень хамовитые.
   Вопрос по погашению кредита они должны были решить с моим юристом, но они отказались и говорят что мой юрист третье лицо и они отказываются предоставлять документы. И ваш приватний нотариус и пприватний виконавець для меня четвертое лицо.
+
0
Ludmila44
Ludmila44
17 лютого 2020, 19:01
#
По-перше, приватний нотаріус та приватний виконавець не «наш», а їхній,власне,ми наймаємо адвоката за для захисту своїх прав на оскарження подібних рішень. По-друге, розмовляти з банком немає вже жодного сенсу, тепер всі питання буде вирішувати спеціаліст, принаймні, у моєму випадку.
+
+7
Kxanya
Kxanya
2 вересня 2020, 1:06
#
Необходимая сумма для выплаты долга форварду есть на заблокированной зарплатной карте приватбанка. 18.08.20 подала заявление о снятии необходимой суммы в пользу банка форвард и разблокировке карты. С тех пор никакого ответа от Павелків нет. По указанным телефонам дозвониться 1 сентября не смогла. Нахожусь в критическом положении. Буду жаловаться в Министерство Юстиции
+
0
Forward Bank
Forward Bank
2 вересня 2020, 20:07
#
Kxanya, добрый день.
Напишите Ваше ФИО/номер телефона нам в ЛС, пожалуйста.
Также рекомендуем Вам записаться на прием к частному исполнителю через ее сайт https://volf.com.ua/feedback.
+
+6
Kxanya
Kxanya
2 вересня 2020, 21:24
#
Из моего сообщения видно, что я БЫЛА на приеме у данной особы. Заявление, личные данные были переданы женщине, которая представилась помощницей частного судебного исполнителя. Сегодня, 2 сентября я снова не смогла дозвониться
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися