Мінфін - Курси валют України

Встановити

Погрози, судячи з усього від Форвард Банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Intrerio 3 січня 2018, 14:40
Сьогодні 03.01.2018 о 12:35 надійшла смс з номеру +380933641739 про те, що мене буде притягнуто до кримінальної відповідальності за ст.190 ККУ, так як я нібито надав неправдиву інформацію про благнадійність позичальника. Жодної інформації окрім, як про місце праці позичальника я не надавав працівику Форвард Банку. Окрім погрози до мене в повідомленнях хамили, залякували. Не можу зрозуміти чи це сам банк надсилав повідомлення чи колекторська компанія. Якщо колекторська компанія тоді порушене моє право на захист персональних даних. Жодним чином я не надав ні усної ні письмової згоди на поручительство. Після отримання даних повідомлень я себе погано почуваю, в мене постійний страх, що зімною чи моїми близькими щось станеться, в мене підвищений тиск та головний біль. Напевно буду звертатись до лікаря за допомогою. Звернення в НАБУ, НБУ, ГПУ та районний відділ міліції вже зроблено. До справи долучено скріншоти повідомлень та запис розмов. Буду наймати охорону для рідних, щоб нічого не сталось з ними, а в цей час зберу всі докази та буду подавати до суду на банк за розповсюдження моїх персональних даних, що призвело в подальшому до шкоди моєму здоров'ю та буду вимагати компенсацію за всі понесені витрати.Якщо ж ці повідомлення розсилав банк, тоді я буду добиватись матеріальної компенсації за нанесену шкоду здоров'ю та порушення бізнес етики, адже дана подія вплинула на мою роботу, а саме мою репутацію, як керівника компанії. Я дуже сподіваюсь, що цій схемі із залякування людей прийде кінець, а всі винні будуть покарані.
Форвард Банк (Forward Bank)
Відповідь банку
3 січня 2018, 18:12
Добрый день, Intrerio.
Forward Bank працює згідно з чинним законодавством. Погрози недомустимі в роботі Банку. Для проведення сложбового розслідування, будь ласка, відправте Ваші ПІБ та номер телефону на av-kudryashova@forward-bank.com. По можливості прошу також відправити на вказану електронну адресу записи розмов та скріншоти отриманних повідомлень.

Коментарі - 2

+
0
Sasha150596
Sasha150596
25 квітня 2018, 10:28
#
Interio
Цілком з Вами погоджуюся, аналогічні повідомлення приходять мені! Додзвонитися вияснити якусь інформацію щодо цієї нісенітниці не можливо в цей банк, погрози шлють! Я перший раз чую за такий банк, що ніяких справ не повязувала з уим банком! Що за *** відбувається, задрали ці аферисти!
+
0
Олександр  Грицина
Олександр Грицина
3 серпня 2018, 20:35
#
Теж саме
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися