Мінфін - Курси валют України

Встановити

Нефіг паніку розкручувать!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Evtixes 22 лютого 2015, 21:25
Народ ну ви хоть міски очі вуха маєте???? Ви що новини взагалі нечитаєте чи на сайт НБУ не заходите???? Чи тут бздуни зібралися і фігню морозять, зайдіть на сайт НБУ і почитайте «16 лютого 2015
Національний банк надав АТ „Банк “Фінанси та Кредит» стабілізаційний кредит " І нехер паніку тут розводити, і поливати брудом, виж собі в першу чергу хуже роблять, да в банка проблеми, а що тільки в нашого банка проблеми чи всі 100% працюють і лише один наш банк хернею страдає, ну як малі діти, Банк хоть щось по дипозитам виплачує так мало так тільки відсотки по депозитам в гривнях, Бляха ми обідніли в три рази через USD курс, це набагата більша проблема, треба не банку проблеми предявляти, а ті хто по више, невже банк виноватий що таке в країні краще потрібно тему піднімати щодо курсу гривні, цін, зарплат, і т.д., ато скоро за наші депозити можна те і зробити що папір туалетний купити і дупу пітерти, іто якщо вистачить, такщо непотрібно зациклюватися що в банку проблеми, не він один не він перший, навпаки потрібно зрозумінням віднестися, ане пиляти сук на котрому сидиш!!! І непотрібно тут наїджати на мене що я тіпа працівник банку, я як і ви маю депозит і не на 1000 грн і не верещу як ви!!! А все розумію!!! Потрібно мати терпіння, нехай розлюлят в банку, і заберайте кошти і йдіть нафіх, тільки памятайте що це може статися з будь яким банком, і навіть гірше… Терпіння нервів спокою та успіху нам всім, та головне процвітання сепарам на зло та рашці!!!

Коментарі - 41

+
+7
sis
sis
22 лютого 2015, 22:14
#
А я то думаю кто виноват, что я 3 месяца хожу каждый день и кланяюсь банку что б деньги свои забрать, выслушиваю всякую хрень, а оно во как! — «сепары» значит.

Может у вас 1000 тысяча лежит (хотя не верю что вы вообще клиент банка), а у меня там лежит весь доход моей семьи за последние 5 лет! Не НБУ ни сепарам ни вам ни Богу я отдала свои деньги, я отдала их конкретному банку, так что и спрос у меня с конкретного банка.
+
+2
odessit255
odessit255
23 лютого 2015, 11:24
#
«Так вот оно что Михалыч»(с).
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:03
#
Розбуй очі і щераз перечитай, я за 1000 тут не сидів… в мене понад 1000 грн на Депозиті і не 10000, а більше, і не нию. Потрібно перестраховуватися непотрібно вкладувати 100%, макс 90% а 10% тримати в іншому місці, нас під дулом ніхто не заганяв в банк класти гроші на депозит, а тещо нас має влада всі дири, то скажимо чесно, якщо лохонулися то лохонулися, і непотрібно проце верещати на весь мінфін, потрібно вирішувати і предяву виставлюти НБУ!!! Що він дупля неклеє а Гонторева робить з себе офігену профісоналку, першокурсника з банківської справи посади за нею він краще справится, те що вона неможе і руки і голова не зтого міста. ну щож зробиш а хто ставив???? Логіку чепляєте!
+
+4
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:12
#
«Сабака лаяла на дядю фраера...»
А кредиты и депозиты от имени ФиК тоже Гонтарева выдавала/брала?
И почему, Вы Эвтиксес, препятствуете освещению проблемы моего «лоховства» по отношению к ФиК и одновременно выгораживаете законопреступную деятельность того же ФиК, переводя вину на других лиц?
Каков Ваш, Эвтиксес, интерес в вопросе?
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:28
#
АндеруКі — мій інтерес як вкладник!!! Обгрунтована відповідь???! Це поперше.
По друге Був би нормальний контроль від НБУ а не фіг знащо, булаб інша ситуація, може ви ще «ФиК» звинувачите що в кого тут депозити в грн обезцінилися в 3 рази, наш банк теж винен?!!!
АндеруКі — проблема не «ФиКе», а проблема в кировонасті в Банковскій системі, за останіх пів року збанкрутувало більше банків ніж за 2 роки.
Те що проблеми отримати кошти це факт і тут непопреш, то навішо проблему роздмухувати і робити ще більшу, з цього що краще буде?, Банк отримав рефінансування, от і подивимося як він буде розрулювати, а не нагнітати обставини, і що переживати якщо Депозит до 200000 грн, є фонд, але краще з банку отримати власного і власні.
АндеруКі — надіюся я грунтовно пояснив і відповів.
+
+4
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:46
#
Оставь надежды, всяк сюда входящий!
Банк уже рулит!
С момента «рефинанснаша» мне осиановили ВСЕ выплаты, кроме %%.
Я не видел здесь прямых обвинений ФиК в обесценении вкладов, а в невозврате — море. Не подменяйте эти понятия.
ФиК полгода не выполняет взятые на себя обязательства, нарушает все мыслимые и немыслимые положения, порядки и Законы. При этом требует от своих клиентов в свою же ФиКовую пользу неукоснительного соблюдения договорных и законодательных обязательств…
Трудно ему? Да!
Воровать непросто.
Вам нужен контроль за деятельностью ФиК третьей стороны?
А я Вам предлагаю взять контроль в свои руки, а не мять клавиатуру!
Слабо побороться не с недовольными и обманутыми вкладчиками, а с банком. как частью системы, попирающей Ваши конституционные права?
А нет — так «сидите и не раскачивайте»!
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:58
#
АндеруКі — Ох якіж Ви не вгомоні, як кажуть і тут Галю понесло…
а причом тут море????
Тю проблема, пиши заяву на закритя рахунку не пробував?!
Пропонуєш, то без питання, йди до голови і пропонуй мене на його місце, думаю розлю ситуацію.
Я спокійний, а от ви нетещо розхиталися ви вже аж підстрибуєте!.
+
+4
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 23:04
#
Заявления и письменные и устные банк игнорирует. Писал, пробывал.
На должность главы Вас предлагать смысла не вижу — образовательный уровень требуется не ниже высшего, а у Вас — со средним проблемы (не обижайтесь, а прогоните через словарь Ворда Ваши тексты, и поработайте с красным в порядке самосовершенствования).
Я пропущу последнее Ваше предложение.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:19
#
А щож так, Виж тут так палко пропонували і щож задню включили, а Ви спробуйте, Вам персонально першому сплачу ваш вклад, невже слабо?! Та бачу Ваш мабуть ще гірший, і до середнього недотягує, перед тим як когось гадити пойдіть подивітся самі на себе в дзеркало!!! Як кажуть не гони і не будеш гоним!!! Це факт. (не ображайтесь а просто пишіть в Ворді а потім копіюйте та вставляйте сюди, перед тим як інших повчати) Та невже, пропускайте мені до вас якось байдуще, ви вже просебе все розповіли а прицьомц навіть нечого не зробити, а це багато прощо каже.
+
+4
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 23:24
#
Все, дискуссия закончена.
Вас очень трудно читать — слишком много грамматических и орфографических ошибок!
Приношу извинения за оффтоп.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:35
#
Взаємно, і прицьому не репетую!..
+
+3
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 6:54
#
Я сук не пилю.
Я треьую от банка честного поведения.
ФиК ведет себя подло и обманывает меня не первый месяц.
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 9:44
#
Так я и не жду ВА. Сейчас действую.
+
+12
prod2012
prod2012
23 лютого 2015, 10:15
#
Виключно для Evtixes.

Підтримаємо улюблений банк! Пропоную відмовитись від своїх заощаджень на користь банку! Це допоможить йому вийти із складної ситуації.
+
+12
stela
stela
23 лютого 2015, 12:05
#
А Жеваго еще одну яхту купить.
+
+7
GeorgCh
GeorgCh
23 лютого 2015, 19:43
#
К. Ж. больше ударяет по эксклюзивным авто:
По запросу Константина Жеваго был пригнан самый дорогой «украинский» автомобиль — уникальный Aston Martin ONE-77 стоимостью около $2 миллионов долларов.

Источник:http://censor.net.ua/p244881

В Киеве обнаружили самый дорогой автомобиль AstonMartin, в мире таких автомобилей всего 77.
Но К. Живаго считает эту модель недостаточно роскошной…
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:05
#
От ти пропонуєш, то в перед в віділення писати заяву про переддання право власності на користь Банка!!! Я неПИСАВ ЩОБ Я ЧИ МИ ЧИ ХТОСЬ ЩЕ, ОКРІМ вас, відмовлявся, якщо ви читаєте те що вам потрібно а нерозумієте суть написаного, то нище людина зрозуміла що я написав, вчится в Diana10!!!
+
+7
odessit255
odessit255
23 лютого 2015, 16:58
#
Вроде уже утихомирились банковские прихвостни — нечем крыть систематические нарушения. Так нет же, у кого-то еще хватает глупости выступать, опять призыв «Спокойно алени! Все под контролем! Держимся в стаде!».
+
+5
Diana10
Diana10
23 лютого 2015, 19:41
#
Правильно человек написал-претензии предъявляйте системе-Вы не видите кто рушит все банки? Вы не видите что они делают с $? Вы не видите что люди за пару месяцев обнищали в 3 раза? Вы что не видите что сделали с нашей жизнью?
+
+7
odessit255
odessit255
23 лютого 2015, 19:43
#
Но почему-то многие банки свои обязательства выполняют, хотя работают в той же самой системе. У клиентов договора с конкретными банками, а не системой.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 21:57
#
А ви думаєте якщо ви надалі будете обгаджувати і лити багно на наш банк то краще зробите???? Якщо хоцете опинитися в ситуації клієнтів VAB то вимикайте здравий глузд і надалі поливайте брудом банк, і будете стояти біля НБУ як і клієнти VAB, і в першу чергу винуватимете себе панікьорі.
А щодо інших банків, то якщо інші будуть панікувати і клієнти інших банків будуть це бочити що один лопнув іншого проблеми, третій леть жевріє, то і ті в котрих немає проблем теж пчнутся проблеми, це цепна реакція, оті думаєте, ти краще наштамп зробити якщо мені хе, то нехай і іншім…
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:17
#
Ваш банк перестал быть «нашим» с момента первой лжи по отношению к доверчивым клиентам.
К моему огромному сожалению, большинство вкладчиков с этим мирится.
Ваша, Евтиксес, позиция понятна.
Дайте пример первым: соблюдайте тишину.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:32
#
АндеруКі — а я і не кіпешую як Ви, наразі я спокійний, бо яка різниця де інфляцію дякуюм НБУ зжере мій чи Ваш депозит, в банку чи вдома під матрасом!!! До вашого відома подивіться історію зтворення банківської системи, і ви зрозумієте, що всі банкі «лжут». і все. Відаваши свої власні кошти в фін установу ми відаєм собі отчо, та берем наце певну відповідальність своїм діям.
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:49
#
И не только. Еще мы требуем равных и партнерских отношений.
Нарушил — к ответу!
+
+3
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:02
#
Ну вибач ми підписали Асоціацію а ще не Європа!!!
Якщо чесно, то булоб в ідеалі якщо наші народні дармоїди в верховній раді, прийняли закон, Якщо Банк НЕМАЄ ЗНАЧЕННЯ ЯКИЙ на протязі місяця не виконує обовязки перед вкладнихом то платив би штраф %множені в двічі!!! і налог з штрафу платив БАНК а не з Клієнта, як тіпа просрочка в кредиту, также і по депозиту от тільки банк клієнту, і нехай внього хоть і 1 рік проблеми, Нажаль в Нас такого немає, а якби було то Банк тоді рвав так би дупу як неколи щоб непорушувати вимог договору…
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 23:05
#
Дельное замечание. поддерживаю и ставлю три плюса.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:23
#
Та що мені, толку з цього ситуація з цього незмінится… Потрібно нормальних ставити якщо буде нормальні на верху то внизу побоятся щось робити нето і порушувати законодавство, щоб простий народ не страждав. А так нас важають точно не за людей, от коли простих людей будуть важати за людей рахуватися і дорожити, тоді все буде інакше, ато інші як бісилися так і бісятся від жиру а прості мучатся, і це печалька.....(
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:19
#
К стати, личный вопрос к Евтиксес, который был бы многим здесь интересен: что Вас подвигло в день советской армии броситься в атаку за ФиК, за родину?..
Две недели с лишним шла арт-подготовка?..
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:49
#
АндеруКі — спешен фо ю, я некого не захищяю, я такий самий вкладник як і тут всі нут пишуть, Якщо пи не розумієте що панічні настрої тільки шкодять в першу чергу саме вкладникам, то хто вам лікарь, не зря є висловлювання «Гроші люблять тишу» А ви тут ааааа не відають, то що іншим теж не видають, хоть % плотят і це вже добре, чи ви хочете вода ВА і що тоді?
Тоді вас можна вам написати « ну що до верищалися, а тепер сидіть і дмухайте в тряпочку по ВА закінчить свою роботу» Надіяюся що рефінансування котре отримав Банк від НБУ розлулить ситуацію, та почне видавати тим клієнтам котрі вже закінчилися депозити.
Не для АндеруКі, а для всіх.
Звертався на ліню Банка, щодо виплати закінчення Депозиту, мені відповіли, що кошти сплачують в наявності коштів в касі, от тільки потрібно було запитати чи вони є в наявності… Ну побачим як розлулять отримання рефінсування від НБУ.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 21:51
#
О нарешті нормаль людина котра думає головою і розуміє в якій ми…
+
0
filifionka
filifionka
23 лютого 2015, 21:46
#
Это проблемы банка, у меня хватает проблем с Дельтой. Сегодня закончились 2 гривневых депозита, и дарить их я никому не собираюсь. Мне двоих детей поднимать надо. Завтра в банк иду забирать всё, напишу, чем дело кончилось.
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 21:49
#
Ваши депозиты пролонгированы, если Вы не заявили об «остановке» заранее…
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:12
#
Якщо Ваші депозити пролонгували, Ви маєте повне право написати заяву на розторгнення договору, і в договорі повино написано наштамп «якщо вкладник не зявився до закінчення договоро, не зявився в момент закінчення договору, щоб забрати вклад, договор продовжуєтся на термін який був попередній і на % на день продовження договору» якщо ненаписано цього чи щось подібне, кошти повині знаходитися або на карті, або на вашому рахунку, або на відповідньому рахунку для повернення коштів!
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 23:21
#
Писано.
1 вариант (договор без «автопролонгации»): Договор остановлен, проценты не «капают».
2 вариант (договор «автопролонгирован»): Договора не останавливаются. Деньги не возвращаются.
Могу лично встретится показать бумаги. С входящими номерами, выписками… Чисто, если Вам лень читать форум с декабря месяца.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:31
#
Чесно? — по перше лінь, по друге немає часу, по трете мій ще незакінчився, а поки закінчится ще багато води втече, + гарна новина те що НБУшка дав рефінансування, якщо Банк роздуплится і почне виплачувати депозити, то поки моя черга дійде то ажіоташ спаде, як буде незнаю може і гірший сценарій, поживем побачим… Покі дотримуюся спокою нагнітати чи панікувати небуду нерви всеж дорощі.
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 21:50
#
О нарешті одна нормальна людина котра думає головою і розуміє в якій ситуації ми знаходимося. Потрібно не бан обс… ти, а задайте собі просте питання, чому за останіх 6 місяців багато банків нагнулося, бо НБУ там сидять криворукі ктрі думають той частиною тілом на котрому сидять, Ви ниєте що банк фуфло і т.д., Жоден я підкреслюю жоден з банків незможе одночасно відати всі вклади вкладникам він нагнется. А виноватий НБУ роздавав рефінансування і неконтролював, мали 12 дол, і без контролю опа і баксік 32, і що теж Наш банк винен, ми зараз всі в далекій ду....і, і нащим верезливим панічним наміром все більш в неї залазимо… Щераз включіть голову відкрийте очі, подумайте і подивіться, Був би контроль НБУ та злагоджена робота Кабміна, миб небули в такій Жо....і!!! Та менеб поставили яб набагато бестріше розрурив ситуацію ніж цей готер!!! А ви ще тільки більше вогонь розпалюєте.
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 21:58
#
Дарагой Евтиксес, вот не нада «ля-ля» про одночасье отдачи"!
Мне банк морочит голову более полугода. Почитайте мои комменты и блог для полноты картины мира.
И таки да, Ваш банк виновен в создании ситуации, когда спустя полгода практически ежедневно выслушав «прихадзити зайвтра, сиводня каса пустайа» я сегодня получаю «фиг» от ФиКа!
Но кое в чем я с Вами согласен. А именно: таким как Вы лучше сидеть на попе ровно и не верещать, молчать в «тряпошку» до введения ВА…
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 22:41
#
Дякую, занато дорогий!!!
Я маю з банком непоганий досвіт роботи, і сидіти читати те що і без Вас дуже добре знаю, небачу сенсу, якщо небуде куди час подіти то я над Вашою пропозицію подумаю.).
АндеруКі — не мій якби мав власний банк тут мене точно небуло, не чепляйтесь до слів, на — це банк вкладників котрі вклали кошти!.. Він такий мій як і ваш!.)

АндеруКі — От правильно, то давайте верещіть більше та гучніше, покличе телебачення щоб в новинах Вас показали, а потім недивуйтесь що на наступний день в «Фик» постукаєтся ВА, от тоді я подивлюся чим вам таким як і нам це дооможе!!!
В перет гарної дороги, рупорт незабуте!..
+
0
AndreyKu
AndreyKu
23 лютого 2015, 22:57
#
Для ВА нет у государства финансовіх «мажливастей».

Попытаюсь перевести Вашу финальную фразу для облегчения восприятия и взаимопонимания:
«В перет гарної дороги, рупорт незабуте!..»

на язык
«Вперёд, в добрый путь, рупор не забудьте!..»

та на мову
«Вперед, в добру путь, рупор не забудьте!..»

Я все правильно понял?
+
0
Evtixes
Evtixes
23 лютого 2015, 23:12
#
«И таки да, Ваш банк виновен в создании ситуации, когда спустя полгода практически ежедневно выслушав «прихадзити зайвтра» — це ви мали " прихоте завтра????? я правильно зрозумів для покращення розуміння того що ви написали.

«С момента «рефинанснаша» мне осиановили ВСЕ выплаты, кроме %%.» — З моменту «рефінансування» мені зупинили ВСІ виплати окрім %% — я правильно Вас зрозумів?

Я правильно все зрозумів?!)
+
0
SerhioKa
SerhioKa
23 лютого 2015, 21:59
#
Ось де гроші вкладників finbalance.com.ua/news/Bank-Finansi-ta-kredit-chomu-zrostannya-kreditnoho-portfelyu-na-22-mlrd-hrn-nastorozhu. Висновки робіть собі самі.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися