Як дізнатись правду?

без оцінки
maryana25
Оформимла кредитну карточку на суму 15 000грн, в 2011 році на 2 роки… Кожного місяця приходила смс з сумою яку потрібно оплатити, я навіть оплачувала декілька раз більшу суму ніж була вказана. Після закінчення сроку кредиту сама карточка була дісна ще 3 місяці і я продовжувала оплачувати кредит. І тоді мені почали дзвонити і говорити що потрібно оплатити протягом трьох днів 11 000грн… за два роки все платила вчасно… звідки така сума???
Дельта Банк
maryana25, доброго ранку,
для отримання консультації безпосередньо по Вашому Договору кредитування необхідно зателефонувати до Контакт-Центр Банку: 044 428 95 95 (в будні з 9:00 до 18:00). Вас з'єднають з співробітником відповідного підрозділу, який відповість на всі Ваші питання.

22 березня 2016, 10:52
Я дзвонила вже не один раз… всі відповідають що оплатіть і кидають трубку… не дають відповідей ні на одне питання.
22 березня 2016, 11:22
Якщо повірите дзвінкам Дельти, жити будете на вокзалі.
22 березня 2016, 13:03
Я не вірю… незнаю що робити з тим всім?
DeltaBank
DeltaBank
22 березня 2016, 13:15
Maryana25, всі нарахування проводятся згідно з умовами Вашого договору. Отримати детальну консультацію є можливість у Контакт-Центрі Банку.
22 березня 2016, 14:02
Я по ваших нарахуваннях і платила… поясніть тоді як так могло статись???? ви писали яку суму платити і я так платила два роки, просрочок в мене ніяких не було… звідки взагалі та сума тоді??? а ваш Контакт-Центр не дає ніяких відповідей ще раз вам повторяю!
23 березня 2016, 8:33
Не чекайте від Дельти роз'яснень)
Зверніться письмово запитом. Але як показує практика, треба буде на такому зверненні завірити Ваш підпис. Інакше отримаєте формальну відписку.
23 березня 2016, 9:57
Дякую!
23 березня 2016, 10:12
Якщо бажаєте — зверніться до мене. Все продумаємо.