Дельтабот
Привіт. З цими даунами ви нічого не зробите. У мене була така сама ситуація, але телефонували моїй дружині. Я спеціально телефонував їм, і цікавився чому вони мені не телефонують. Таких дебільних відмазок я ще не чув, і наврят чи почую. Можете приїхати до них в офіс, в Полтаву. Я вже про це думав.
Добрый вечер. я ездил в Полтаву в отделения «банка» их ответ угрожаем не мы и не имеем к этому никакого отношения. Когда сказал о заявлении в прокуратуру с записями звонков с угрозами отобрать жильё и детей.дней 15 никто не беспокоит.
«Тепер вони тероризують мою маму, яка хворіє» — заспокойте маму, поясніть що це помилка и нехай не звертає уваги. Ви самі підставили маму, вказавши її адресу, то захистіть її максимально. А свої проблеми вирішуйте без її участі. Зберіть гроші, закрийте позику, візьміть довідку. Здоров«я мами грошима не виміряти. Не шукайте винних — помилка ваша, то виправляйте.
Я не давала спеціально адресу мами, просто це адреса моєї приписки яка вказана в паспорті. Я давала їм також адресу за якою я проживаю, то вони сюди не пишуть. Лист прийшов без адреси, не написано кому він адресується і навіть без конверта. На пошті для того щоб дізнатися кому цей лист змушені були його прочитати. Тепер окрім мами все село знає який і де в мене кредит. Ви вважаєте, що дельтабанк вчинив по закону. І як ви виразились«помилка ваша», то я хочу вам сказати, що це не моя помилка що банк ліквідовують, що розірвали договір в односторонньому порядку. Я все плачу вчасно і жодної просрочки у мене немає. Ви кажете зберіть гроші, то за три дні зібрати гроші не можливо, а дельтаботи продовжують терирозувати близьких. Саме цікаво те, що мені вони не пишуть і не телефонують.
Пані, не виправдовуйтесь! Нема перед ким! Вас розуміють ті, хто був на Вашому місці. Ч(М)удаки з банку Вам дзвонити не будуть — вони будуть пробувати тиснути через близьких. Щоб не турбували маму просто змініть їй номер. А на те що приходять листи — не звертайте увагу. У мене було точно те саме, кому яке діло до Ваших справ.
дозвольте зазначити, що дзвінки з боку відповідальних співробітників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій та пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Також згідно з умовами Договору, термін кредитної лінії становить певну кількість днів, зазначених у Договорі кредитування. У той же час, як зазначено в Договорі, Банк мав право проводити автопролонгацію (тобто автоматичне продовження) терміну кредиту. Така автопролонгація не була обов'язком Банку.
При цьому, згідно з пунктом 4.16.1 Правил банківського обслуговування фізичних осіб, розміщених на сайті Банку, які є невід'ємною частиною Договору, Банк має право відмовити в автопролонгації Договору кредитування, в зв'язку з чим вся сума заборгованості, яка враховувалася як заборгованість по тілу, підлягає оплаті до кінця терміну дії Договору.
Також звертаємо Вашу увагу, що при виникненні простроченої заборгованості відбувається нарахування штрафних санкцій в порядку, передбаченому Договором.