Мінфін - Курси валют України

Встановити

Телефонний дзвінок шокував!!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
olga033 24 грудня 2015, 17:32
Тільки що, дзвонить навіть не пам*ятаю як представився, з номеру 0673840989 і каже, цитую:«Дуже добре що ви підняли трубку, в понеділок, приберіть квартиру, приведіть її в товарний вигляд, помийте вікна і тд, тому що до вас за місцем реєстраціїї приїдуть потенційні покупці, купляти квартиру, тому що в вас заборгованість....» Питаюсь на якісь підставі вони мають право квартиру продавати???«А от на такій, що був суд, на який ви не з*явилась, це було позачергове засідання,і суд так вирішив.Ви мене зрозуміли??? Я вам сказав, приберіть квартиру чисто,і вже від сьогодні думайте де будете жити на вулиці!!!»Ну ЧМО, по іншому не скажеш!!! Цікаво хто їм сценарії пише? Напевно діти в першому класі!!! Хочу сказати вам ДБ таку річ: що ви ніхто і звати вас ніяк,і ви жодного права не маєте квартиру виставляти на продаж, в мене не така сума кредиту щоб перекривати її вартістю квартири, це по-перше.А по-друге, я не відмовляюсь платити, просто я як і всі інші хочу бути впевнена що мої гроші дійсно дійдуть на мій рахунок,і після чого я отримаю довідку про закриття кредиту! Щоб пошвидше забути вас як страшний сон.І по-третє, навчіться нормально говорити, вам копійки платять а ви як ті собаки до людей гавкаєте, а потім хочете щоб люди платили!!! Тому зробіть собі висновки…
Дельта Банк
Відповідь банку
25 грудня 2015, 9:14
olga033, доброго дня,
перш за все відзначаємо, що після повного погашення заборгованості у Вас буде можливість замовити та отримати довідку про закриття кредиту в будь-якому відділенні Дельта Банку.
Для уточнення фінансової інформації безпосередньо по Вашому Договору кредитування рекомендуємо зателефонувати до Контакт-Центру Дельта Банку: 044 428 95 95 або 0 800 500 600. Вас з'єднають з представником відповідного підрозділу Банку, який надасть всі необхідні роз'яснення.
Додатково зазначаємо, що Контакт-Центр працює в будні з 09:00 до 18:00.

Коментарі - 9

+
0
vovan50
vovan50
24 грудня 2015, 18:10
#
Не верьте этой лапше.Мне позвонили и сказали, что есть решение суда(на мой вопрос-какого суда бросили трубку), через неделю позвонили, и сказали, что на почте лежит повестка в Печорский суд г.Киева.Пошёл по наивности на почту-никакой повестки, и опять звонки.Полный идиотизм.
+
0
stans
stans
24 грудня 2015, 19:25
#
Изучайте психологию — задача звонящих создать для вас самые не комфортные условия, вывести из себя — и в итоге, плюнуть и заплатить всю сумму (сняв последние штаны)!
В ответ на звонки — если вам — говорите что это корпоративный телефон фирмы, вашим близким скажите чтобы отвечали что они такого (ВАС) не знают!
Через неделю-другую оставят в покое!
+
0
Сергей Андрущак
Сергей Андрущак
24 грудня 2015, 20:04
#
— Как вы собираетесь оплачивать кредит, если вы нигде не работаете?
— Странный вопрос.
— Почему странный?
— Я не собираюсь его оплачивать.
+
0
olga033
olga033
24 грудня 2015, 21:06
#
Згадала ще одну розмову з ними:«Ви жінка і ви маєте самі думати чим заробляти, щоб платити кредит, йдіть горіхи здавайте!»
+
0
sasala
sasala
24 грудня 2015, 22:28
#
Мені теж звонили, що приїдуть в понеділок і говорили практично, що і вам.
+
0
Nataliya73
Nataliya73
25 грудня 2015, 12:21
#
Кстати про справку! Я выплатила кредит. Но справку мне не выдали! 2 раза ездила в отделение. а на 3 раз поцеловала уже закрытое отделение с вывезенным оборудованием!
+
0
Nataliya73
Nataliya73
25 грудня 2015, 12:23
#
И на указаные телефоны дозвониться чтобы пообщаться живым человеком невозможно!
+
0
Сергей Андрущак
Сергей Андрущак
25 грудня 2015, 16:11
#
Требуйте такую справку письменно через почту.
+
0
olga033
olga033
25 грудня 2015, 16:32
#
В мене знайома уже два місяці як погасила кредит і також довідки немає! Тільки смс зі змістом :«Ваш разунок згідно вашого договору закрито.Покажіть це повідомлення співробітнику банку.»А ми як розуміємо співробітнику банку вибачте пофік це смс!!! Це не офіційний доказ!!! Так що поки не прийде офіційний лист з нормальною печаткою а не ксероксом, платити не буду!І нехай дзвонять хоть тріснуть!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися