Мінфін - Курси валют України

Встановити

Неправомірні дії по відношенню до клієнтів

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
andreevairina 9 грудня 2015, 16:05
Доброго дня! Маю кредитну картку від дельта банку, плачу завжди вчасно та в повному обсязі МОП, штрафні санкції не були нараховані ні разу за всі три роки. Виникла ситуація така як і у всіх. Дельта банк достроково розірвав кредит зі мною без письмового попередження, також продовжує нараховувати відсотки за користування кредитом та штрафні санкції. Гаряча лінія «адекватної» та зрозумілої відповіді надати не може. Телефонувала до Нацбанку, вони перенаправляють до Фонду гарантування, так як він тепер займається банками ті, що ліквідації. А Нацбанк веде діяльність лише по існуючих банках. Гаряча лінія говорить одне і теж «Ви повинні, ви повинні». Коллектора при розмові вживають лише нормативну лексику по відношенню до мене, погрожуючи мені та моїм членам сімї. Що мені робити? Даний «банк», що хоче те і творе та при цьому залишається «безнаказаним»!!! Кажуть мені: «Нас ні чого не...(матом), іди продавай нирку». Ненормальні. Куди звертатись, що говорити?
Дельта Банк
Відповідь банку
9 грудня 2015, 16:21
andreevairina, доброго дня,
для уточнення фінансової інформації безпосередньо по Вашому Договору кредитування рекомендуємо зателефонувати до Контакт-Центру Дельта Банку: 044 428 95 95 або 0 800 500 600. Вас з'єднають з представником відповідного підрозділу Банку, який надасть всі необхідні роз'яснення.

Коментарі - 12

+
+14
sergunya73
sergunya73
9 грудня 2015, 17:01
#
«Нас ні чого не...(матом), іди продавай нирку»
Рекомендую відповідати «звонілкам» в аналогічному контексті, або не відповідати взагалі. Їхні погрози нічого не варті — це звичайна мильна булька.
+
+14
Сергей       ----
Сергей ----
9 грудня 2015, 17:20
#
После расторжения договора проценты и штрафы не начисляются (договор расторгнут, нет оснований). после введения ВА тоже ничего не начисляют ибо не имеют оснований. вам звонить нт в какие колл центры не нужно. если вам звонит «компетентный и специально обученный» сразу же шлите матом. или скажите, что в больнице на реабелитации после продажи почки. можете и моп не платить. потратьте деньги на семью.
+
0
andreevairina
andreevairina
9 грудня 2015, 18:00
#
Дельта банку, як завжди, закони не писані, вони самі їх собі роздають, а потім ними регулюються. Під час ВА відсотки нараховувались, мій платіж складав лише відсотки, а якщо хочу, щоб погашалось тіло, то як вони говорять, потрібно платити більшими частинами. А якщо всетаки подадуть в суд? Мене тривожить, що вони телефонують всім підряд, дяді, тьоті...., не лише мені… Я то таке… з мене діло буде…
+
0
andreevairina
andreevairina
9 грудня 2015, 17:21
#
Я навіть не знає як з ними розмовляти. Вперше в житті така ситуація. Я десь читала в комментарях, що їхня задача вижити кошти напротязі 90 днів, чому саме? Що буде після цього терміну? Також цікавить, чи мають вони право нараховувати відсотки за користування кредитом? Читала, що ні в цих коментарів. Але як показує практика, що надалі нараховуються. Міняти повністю всім сімкарти, чи що? Якщо і надалі буду проплачувати платежами, що буде з кредитом та зі мною?
+
+14
Сергей       ----
Сергей ----
9 грудня 2015, 18:57
#
Всем кому они звонят по поводу вас должны сразу их слать на х… р. не знают они вас. а родне скажите что это какието мошенники звонят (нельзя всем подряд по телефону отвечать на странные вопросы). при неплатежах вам будут звонить, сколько раз в день и что будут врать зависит только от вас. пресекайте телефонное общение.скажите что отправили письменный запрос и ждете ответа, а по телефону ни с кем фин вопросы обсуждать не буду. суд это не страшно если подготовиться.
+
+14
Сергей       ----
Сергей ----
9 грудня 2015, 18:59
#
В принципе суд это оптимальный вариант. соберите все квитанции с проплатами. в суде с вас лишнее спишут. в итоге может оказаться, что кредит погашен. бывает и такое. удачи
+
0
karinalati
karinalati
10 грудня 2015, 16:15
#
Не имеют они права начислять проценты и штрафы! После отзыва банковской лицензии они вообще никто и всем управляет Фонд. Пишите письмо в Фонд с жалобами на их действия и требованием перерасчета суммы долга и его руструктуризации до завершения ликвидации банка.
+
0
andreevairina
andreevairina
10 грудня 2015, 19:03
#
Спасибо всем большое! Стала умнее и смелей в этом вопросе. Сегодня же звонила и уточняла за проценты, говорят: «снимаются проценты и дальше, нет такого постановления, чтоб отменить». Я так понимаю, что эта постанова звучала где то в комментариях. Фонд посоветовал писать на Кадырова, но буду туда и туда. Адресс Кадырова нашла, а фонда? И на кого писать при обращении в фонд?
+
0
andreevairina
andreevairina
10 грудня 2015, 21:49
#
Как думаете, копию выписки по картсчету прилагать к письму? Меня поражает то, что есть реальные постановы по закону, что действия дельта не правомерны, а они все равно утверждают одно и настаивают на своем. У них лицензии нет, какая финансовая деятельность!
+
0
karinalati
karinalati
11 грудня 2015, 11:55
#
Нужно прилагать все доказательства и требовать перерасчета. Писать, что условия договора не нарушали. А они нарушили ЗУ «О банках и банковской деятельности» (ст.17- запрещено осуществлять банковскую деятельность без лицензии"). Более того, сейчас только Фонд имеет право взыскивать задолженность, а не они.
+
0
andreevairina
andreevairina
11 грудня 2015, 21:21
#
Не понятно одного, банк имел право начислять проценты во время ВА?
+
0
karinalati
karinalati
11 грудня 2015, 21:23
#
Во время ВА -да, а во время ликвидации- нет
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Неправомірні дії по відношенню до клієнтів