Чи будуть здійснювати виплати взагалі після 14,09,2015??

без оцінки
soksana
Добрий день, якщо не встигли отримати кошти по депозиту 14,09,2015, виплати ще взагалі будуть здійснюватися чи вже ні?
Дельта Банк
soksana, для завершення технологічного циклу банк призупиняє виплати коштів у межах гарантованої суми відшкодування за вкладами за 2 тижні до закінчення строку дії тимчасової адміністрації (02.10.2015р.). Цей час необхідний, щоб підвести підсумки вже здійснених виплат через банки-партнери, підготувати звіти для ФГВФО, повернути залишки невиплачених коштів та сформувати реєстри вкладників для здійснення подальших виплат.
Не хвилюйтесь, кошти в межах гарантованої суми відшкодування за вкладом Ви зможете отримати дещо пізніше. Про початок та строк здійснення таких виплат, а також про перелік банків, через які здійснюватимуться виплати, буде оголошено на офіційному сайті ФГВФО — www.fg.gov.ua та на сайті АТ «Дельта Банк» www.deltabank.com.ua. Рекомендуємо слідкувати за новинами.

Sergіy Podik
Sergіy Podik
15 вересня 2015, 14:09
Как трогательно — «Не хвилюйтесь....».

Быстрей бы ликвидация. 7 месяцев уже деньги не отдают…

Дмитрий Козырев
Дмитрий Козырев
15 вересня 2015, 17:39
Spodik, ну это наверное с числа 12 октября?
16 вересня 2015, 9:37
Ну написали же люди. «дещо пізніше»------- что нам вкладчикам непонятно.???
16 вересня 2015, 9:46
Точность — вежливость королей; браво Дельта за конкретные ответы на вопросы!!! PS: смех сквозь слезы.

Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Чи будуть здійснювати виплати взагалі після 14,09,2015??