Щодо заблокованих коштів на поточному рахунку

без оцінки
ariadna
У мене заблоковано кошти на поточному рахунку. Написала дві заяви на ім'я уповноваженої особи ФГВФО Кадирова В.В.: через економіста на відділенні Дельта банук і самостійно поштою надіслала. Оригіналу відповіді так і не отримала, хоча на гарячій лінії запевняли, що надіслано на мою домашню адресу. На відділені із бази роздрукували копію відповіді підписану директором Департаменту клієнтської підтримки О.В.Малишева, я так розумію це штатний працівник Дельта банку, хоча заяви я адресувала на ім'я уповноваженої особи ФГВФО. Відповідь смішна, що зг. пункту 3 частини 2 ст. 37 ЗУ «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» уповноважена особа ФГВФО має право обмежувати здійснення банком будь-яких операцій. За моїми рахунками операції щодо виплат тимчасово обмежені на час тимчасової адміністрації, здійснюється перевірка операцій за рахунками, відкритими на моє ім'я.
Підкажіть будь-ласка компетентні люди, які наступні кроки?
— Просто чекати закінчення тимчасової адміністрації і надіятися на щасливий результат?
— Подавати зараз в суд на уповноважену особу ФГВФО Кадирова В.В. чи на Дельта банк? Тоді в який саме суд, адміністративний в м. Києві за місцем знаходження відповідача чи можна за місцем знаходження позивача?
— Подавати в суд на уповноважену особу ФГВФО Кадирова В.В. після закінчення тимчасової адміністрації, коли офіційно буде відома доля гршових коштів на поточному рахунку?
Дельта Банк
ariadna, все вірно, згідно ст. 37 ЗУ «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» уповноважена особа фонду на тимчасову адміністрацію має право обмежувати і припиняти здійснення банком операцій.
У разі прийняття рішення про зняття тимчасового блокування Ваших рахунків, про такий факт і порядок виплат Ви зможете уточнити, звернувшись до Контакт-центр Банку після закінчення дії тимчасової адміністрації, по телефону 0-800-500-600 або 044-428-95-95.

VCarleone
VCarleone
8 липня 2015, 16:02
Також цікавить це питання, буду вдячний за будь-яку інформацію, адже це є просто грабіж на рівному місці! у разі дефолту гривня перетвориться на папірці, тому кожна хвилина дорога
Olgash
Olgash
8 липня 2015, 16:15
Доброго дня, на гілці ВАБ Банк сьогодні з'явилося це повідомлення: minfin.com.ua/company/vab-bank/review/76958/#comments
Може вам є сенс дізнатися інформацію у представників цієї ініціативної групи?
Подробиць не знаю, свої гроші з недобанку вже отримала.
Андрій Ланчут
Андрій Ланчут
9 липня 2015, 12:17
Люди з цієї групи, чиї телефони є в даній публікації, не діляться інформацією. Кажуть, що нічого не знають, і пропонують рзбиратися самим вкладникам Дельти.
Valpo
Valpo
9 липня 2015, 10:59
Вам необхідно вступити до громадської організаціі « Захист вкладників Дельта банку»
Prostak
Prostak
15 липня 2015, 22:56
Та ви шо? Прямо необхідно....)

Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Щодо заблокованих коштів на поточному рахунку