Мінфін - Курси валют України

Встановити

Кредитна картка

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Ольга Батура 23 червня 2015, 22:06
В кінці 2013 року брала споживчий кредит у Дельта банку. Під час оформлення документів співробітники банку підсунули мені кредитку на чималу, як для мене, суму. Зауважую, що я картки не просила, самі видали. Ну добре, нехай буде. Я, звичайно, користувалась карткою. Платила все як потрібно. Десь у жовтні 2014 картку заблокували. Тобто я мусила платити щомісяця мінімальний платіж, але користуватися кредитними коштами не могла. У зв'язку з погіршенням моєї фінансової спроможності, починаючи з лютого 2015, я не мала змоги оплачувати повністю мінімальний платіж, тому платила половину або хоча б третю частину мінімального платежу. Стараюсь кожного місяця хоч якусь суму заплатити. Звичайно там нараховувались штрафи, нічого не маю проти. Дзвінки з погрозами суду почались після першої прострочки і тривають дотепер. Я завжди відповідаю на дзвінки, намагаюсь щось пояснити, я не уникаю відповідальності, я не відмовляюсь від кредиту. В кінці цього місяця збираюсь заплатити трошки більшу суму. Але ці ваші погрози, що заберете майно. Яке майно, якщо його немає. А ж не переховуюсь, іду на контакт. Співробітники пропонують позичити гроші у когось. У кого, цікаво? Мене цікавить таке питання. Невже справді передадуть документи на суд, через те що я неповністю плачу мінімальний платіж.
Дельта Банк
Відповідь банку
24 червня 2015, 9:47
olyadeltadebt, позвольте отметить, что звонки со стороны ответственных сотрудников Банка, осуществляются с целью предоставления рекомендаций и пояснений о необходимости своевременного выполнения обязательств перед Банком. Обращаем Ваше внимание, что ответственные сотрудники Банка четко придерживаются установленных и утвержденных модулей для работы с Клиентами Банка, у которых есть просроченная задолженность, не нарушая норм действующего законодательства Украины.
В описанной ситуации рекомендуем внести необходимую сумму минимального платежа для того, чтобы выйти на ровный график погашения задолженности по Вашему кредиту.

Коментарі - 1

+
0
Wasd
Wasd
25 червня 2015, 13:15
#
У мене теж подібна ситуація-відповідь від банку дуже «класна» — ви шукайте гроші де хочете — а їм можна не віддавати людям????
Банк не хоче іти назустріч людям — зробіть людям по кредитках без штрафів і відсотків — пролонгуйте суми — і люди будуть по-можливості виплачувати!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися