Продаж валюти на міжбанку на момент введення ТА.

Хтось в курсі що вирішили з коштами які були списані з рахунків на технічний рахунок для продажу на міжбанку? Тобто гроші списали, а потім ввели ТА.
В банку в виписці про кошти на рахунках пусто. Давати хоч якусь цидулку про те що кошти були списані згідно договору теж не дають.
За ці гроші можна забути?
Дельта Банк
electron1981, в період дії тимчасової адміністрації всі Клієнти з депозитами, термін яких закінчився, а також Клієнти із залишками на поточних і карткових рахунках (в т.ч. пенсійних, соціальних, зарплатних) зможуть отримати свої кошти назад.
Про час і порядок виплат коштів слідкуйте на сайті ФГВ — www.fg.gov.ua/ і на офіційному сайті Банку.

6 червня 2015, 10:12
Взагалі то я запитував про інше.
Я розумію що працівники банку дають супер компетентні відповіді. Але може варто прочитати текст запитання?
Повторю.
На момент введення ТА кошти були списані з рахунку. А гривня не зарахована. Також банк не виконавши свої зобовязання з продажу валюти не повернув кошти в валюті.
Яка подальша доля цих коштів?
7 червня 2015, 23:55
У меня такая же история… ГЛ деньги, списанные на тех счет не видит на основном счете… Наверное, не попадут в 1-ую очередь выплат…
8 червня 2015, 8:30
Документи про продаж на міжбанку зберегли?

Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Продаж валюти на міжбанку на момент введення ТА.