Мінфін - Курси валют України

Встановити

ВА банка вы о чем?

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
keksik411 24 березня 2015, 9:41
Ответ банка на вопрос касающийся отдаленности отделения: вы можете так же оплатить кредит в кассе другого банка… «Уважаемый» дельта в кассе какого банка вы посоветуете заплатить в Донецке? Вы вкурсе, что здесь не работают банки? Вы в курсе, что киев объявил экономическую блокаду? Вы в курсе, что у нас пропускная система и не возможно просто поехать в другую область и заплатить? Вы в курсе, что у людей нет денег? Я работник государственного учереждения (больница), и с августа месяца мне не выплачивали зп не копейки!!! Так вот! Я разрешаю вам сходить в кабинет министров и забрать мою зп с августа месяца! там как раз хватит, что бы погасить кредит!
Дельта Банк
Відповідь банку
24 березня 2015, 10:28
keksik411, обращаем Ваше внимание, что условия заключенного между Вами и Банком кредитного договора остаются без изменений и являются обязательными к выполнению.

Коментарі - 35

+
+14
Андрей Грач
Андрей Грач
24 березня 2015, 10:00
#
Больницы финансируются органами местной власти, А не центральной. так что просите мера Донецка, пусть вам платит зарплату. вы ж на них работаете. с вами будут обращаться как с тряпкой, пока вы будете там так сидеть. просто не выходитет на работу пока не будет оплаты труда. я не могу понять смысл от того что вы ходите на работу?
+
0
svzt
svzt
24 березня 2015, 11:13
#
Какая разница, где человек проживает, сам факт того, что Дельта банку… на клиентов, это удручает, действительно как платить если нет возможности
+
+2
Галя Ш.
Галя Ш.
24 березня 2015, 12:59
#
Ви не пробували довіреність писати ,і відправити чек для оплати поштою знайомим, які проживають не «ДНР» або «ЛНР», на скільки я знаю пошта у вас працює.
і 100% підтримую z777z, що хотіли то маєте.Ті які були проти уже давно роз"їхались по всій Україні.
+
+14
hfbcf505
hfbcf505
24 березня 2015, 13:11
#
Вот зачем Вы пишете подобные вещи? Как будто так просто все бросить и уехать в никуда. У каждого человека свои обстоятельства, не нам с Вами судить…
+
0
hfbcf505
hfbcf505
24 березня 2015, 14:11
#
Знаете, самое неблагодарное занятие — всех да под одну гребенку… В истории это было неоднократно, стОит ли повторять? Вопрос риторический.
+
0
Alkon
Alkon
24 березня 2015, 15:05
#
Keksik411, подождите окончания ВА. Обычно неплательщикам предлагают хорошую реструктуризацию долга, учитывая ваше место проживания.
+
+5
jaskolka
jaskolka
24 березня 2015, 15:18
#
Z777z, они бы себя спокойно прокормили, если бы у них не уничтожили львиную долю промышленности. И обстрелы постоянные, и люди гибнут. Вы еще их осуждаете. Бог вам судья.
+
+10
Галя Ш.
Галя Ш.
24 березня 2015, 15:59
#
Знаєте людей які проживають на території так званої «ДНР» я точно не суджу. Проте ми ж з вами не вині що у них винищили промисловість, ми з вами не голосували за республіку. Нащо зараз плакатись що проблеми, ми так це розуміємо, в кожного свої пробл.Нехай шукаю виходи із цієї ситуації, принаймі для своєї сім"ї я б зробила все від мене залежне, можна знайти людину із Дніпропетровська, відправити їй копію чека, так само і кошти .І людина проплатить.
А вам зовсім не шкода хлопців які із за дурості мешканців Донбасса помирають за їхню волю.Чомусь коли починалось мітинги за республіку в Харкові чи в Херсоні ,іх швидко розігнали, тому що хотіли бути Україною (так в Україні важко жити, з такою владою як у нас, але все ж не було таких проблем ,і великих втрат як зараз).
А згадайте як гарно вони в Донецьку вели наших солдат через «дорогу пошани» які слова вони кричали, кидались всяким га… м. Якщо чесно мені жаль тільки діток які там змушені були остатись.Нехай Бог їх береже.
+
+1
z777z
z777z
24 березня 2015, 16:39
#
Забыл, они белые и пушистые! Вся Украина в их бедах виновата, только не они сами. Нет нет, только не они…
+
0
Eugene123456
Eugene123456
24 березня 2015, 16:10
#
Оплачивать кредит Дельты в Донецке????!!!
Вы серьезно? Разве сейчас после всего есть идиоты, хоть в Киеве, которые еще что-то ему несут, за Донецк я вообще молчу? Забудьте как плохой сон.
+
0
z777z
z777z
24 березня 2015, 16:42
#
У идиотов, которые не платят, все проблемы только впереди!
+
0
Галя Ш.
Галя Ш.
24 березня 2015, 19:30
#
Ідіоти ті які не платять, а потім через певний час отримають повістку в суд, а кругленьку суму до виплати,. Банк ніколи свого вам не віддасть, навіть не надійтесь.
+
0
Eugene123456
Eugene123456
25 березня 2015, 11:50
#
Для Вас проблема повестка? Допустим решение суда будет — вернуть деньги банку, а дальше что? Какой механизм возврата? Или вы не читали про обращение клиентов банка в суд по возврату депозитов, когда суд присуждал — вернуть депозит, а касса говорила — денег нет. Станьте теперь на место их кассы — денег нет.
+
0
Eugene123456
Eugene123456
25 березня 2015, 11:51
#
Пусть теперь банк за Вами побегает, мы же за ним бегали.
+
+3
Галя Ш.
Галя Ш.
25 березня 2015, 13:59
#
А розумію вас.Але проблема в тому що якщо банк буде бігати за нами (позичальниками ) ми від того не виграємо, а ще більше вгрузнемо в це болото. Якщо банк подасть в суд, на позичальника нав«яжуть ще судові витрати, послуги адвоката ,і +величезні штрафи і всякі можливі і неможливі пенні.
Після того як у банка буде рішення суду, до вас прийде лист-вимога, у якому буде вказана сума до виплати і дата до якої ви маєте повернути всі кошти які присудив суд.Якщо ви не повертаєте, передають в виконавчу службу а це ще +10,-15% (відсотки за послуги ВС),і тоді уже піде ваше майно або стягнення з зарплати, залежить від суми боргу.То кому ми зробимо краще.
+
+2
Svetulo
Svetulo
24 березня 2015, 18:34
#
Денег не получит НИКТО-это ясно как белый день! Нас всех «ОБЪЕГОРИЛИ» на гос.УРОВНЕ!!! Очнитесь, везде сейчас царит ХАОС и пирует ДЬЯВОЛЬЩИНА!!!… простите за аллегорию, но, кажется, я «прозрела»… и «прозрение»очччень горькое!!!
+
+5
Svetulo
Svetulo
24 березня 2015, 18:45
#
Прошу прощения за Донбасс… за оскорбления в ваш адрес от некоторых… у меня сестра там живет с ребенком… рассказывает про жуткие бомбежки, фосфорные бомбы, отсутствие пенсий и др.Мы не знаем ПРАВДЫ про вас!!! Вот в чем БЕДА!!! ПРОСТИТЕ НАС за геноцид!!! это мой «крик души» за нас-безумцев!!!
+
+14
Галя Ш.
Галя Ш.
24 березня 2015, 19:27
#
У мене до вас тільки одне питання, чому вона до сіх пір там з маленькою дитиною живе? Чому ви така чи такий благородний не забрали сестру до себе, чому ви даєте їй в такому страху жити.

Хто попросити пробачення в матері, за мертвого сина, який загинув там, захищаючи їхню свободу, яку вони спокійно проміняли під крики Ми за «ДНР», хто попросить пробачення в маленького хлопчика, за те що, татко не зможе пограти в футбол. Вони накликали біду на Україну, потрібно було мешканцям Донецька не бігти на референдум, а поганою мітлою гнати нечисть із Української сім"ї.
Ще раз повторюсь, в цій ситуації жали тільки маленьких діток, які в нічому не вині, а мучаться за помилок батьків.
+
0
Julia7
Julia7
25 березня 2015, 9:22
#
Вы такая интересная, Галя Ш… Что ни коммент — то перл. Вы просто не знаете, что нечисть тоже пытались гнать, но против автоматов сильно не попрёшь. А на выборах 25 мая около избирательных участков стояли животные с автоматами и никого не пускали, участки закрывали. Людям вообще не давали права голоса. И там далеко не все за ДНР и ЛНР. Выехать оттуда было практически невозможно даже летом. Шманали автобусы и пассажиров на каждом блок-посту, которых были под десяток на участке дороги в 30 км. Досмотр даже на предмет наличия синяков и натёртостей на плечах (якобы от автоматов). А стоимость выезда увеличивалась в разы до нескольких сотен грн/чел. У многих семей просто нет денег. А по ночам, когда свистели снаряды над домами, люди молили Бога только об одном: «Только бы сразу насмерть, чтоб не мучиться». На референдум бежали только тараканы за деньги и пенсионеры, которые за истину воспринимают все сплетни на лавочках. А трезвомыслящим людям угрожали увольнениями и прочими гадостями.
+
+2
Галя Ш.
Галя Ш.
25 березня 2015, 15:04
#
Може і пробували вигнати, коли побачили що наробили, нечисть коріння запустила, але ж це все було після того як під крики, під лозунги, ту нечисть своїми руками і запросили. У будинку, де я живу, живе сім«я з Луганська, вони переїхали, як почались заворушення, не було їм важко це зробити, вони забрали все необхідне, по їх словах(документи, фотографії, одяг ) і переїхали.Так як вони говорять ,їм було зрозуміло чим це все закінчиться, вони думали, що росія забере їх так як Крим, а вони хотіли остатись Українцями.Там більшість осталось тих (я не спорю, не всі)
хто думав, що скоро стане громадянином росії, та не так сталось я гадалось.А тепер ,»Ми бідні, у нас війна ", так вона і у нас також, наших хлопців забирають воювати за їхню свободу, вертаються покаліченими, хто їм здоров«я поверне.
+
+7
naklitskyy
naklitskyy
25 березня 2015, 9:57
#
Нетреба було махати триколорами, палити, топтати український прапор, кричати росія, путін введи войска.Собі зробили біду і всій Україні.Завдяки вам і брехливій росії руйнується банківська система, руйнується економіка.Що хотіли те маєте.Чим ви думали прирікаючи своїх дітей на таке життя? А тепер плачете.Плати вам зарплати, виплачуй пенсії(вам гарантували ваші вожаки-атамани)а ви будете вбивати наших патріотів які воюють за вашу ж свободу.Вам хтось затикав рот розмовляти на рідній мові? Чи на заході держави це забороняють.Приїжжайте до Львова і вас з повагою приймуть, як приняли тисячі переселенців.Добре подумайте який шлях вибрати.
+
0
x719fx
x719fx
25 березня 2015, 10:11
#
Не переживайте шлите лесом звонящіх, не слушайте советчіков, толку от того что понаписалі вам нет. Сошлитесь на форс мажор и войну. А банковской говорілке пофіг на вас, сможите платить потом, оплатите. Успокойтесь все будет хорошо.
+
0
Eugene123456
Eugene123456
25 березня 2015, 11:54
#
Когда позвонит говорящая голова из банка, скажите что деньги есть и вы готовы их отдать, пусть подъезжают к донецкому аэропорту, им там выдадут.
+
0
Eugene123456
Eugene123456
25 березня 2015, 12:27
#
sovet.kidstaff.com.ua/question-318163-0-1
+
0
Галя Ш.
Галя Ш.
25 березня 2015, 14:50
#
Автор я вам рекомендую знайти все таки спосіб проплатити свій кредит, тому що буде тільки гірше.Банків не хвилює чи ви маєте гроші, чи у вас війна, чи у вас хтось вмер, чи ви смертельно хворі.Від них можна почути одне, ви підписували кредитний договір, от і виконуйте його (хоча всі хто брав кредити, мають право на призупинення, так звані кредитні канікули, якщо на території країни відбуваються масові заворушення, воєнні дії, незважаючи в якій частині країни ви живете )але це все на папері, а в реальності потрібно платити, якщо не бажаєте для себе гіршого.
+
0
jr12
jr12
26 березня 2015, 1:40
#
Не трогайте человека! Они и так там в Донецке еле выживают, а вы тут разошлись… Автор, в связи с форс-мажорными обстоятельствами никому ничего не платите. Шкуродёры проклятые…
+
0
jr12
jr12
26 березня 2015, 1:44
#
Смените сим-карту и забудьте как страшный сон дельта банк. Тут ещё некоторые добренькие советуют-мол платите даже в зоне АТО. Война всё спишет…
+
+3
Галя Ш.
Галя Ш.
26 березня 2015, 13:36
#
Вище уже писала
А розумію вас.Але проблема в тому що якщо банк буде бігати за нами (позичальниками ) ми від того не виграємо, а ще більше вгрузнемо в це болото. Якщо банк подасть в суд, на позичальника нав«яжуть ще судові витрати, послуги адвоката ,і +величезні штрафи і всякі можливі і неможливі пенні.
Після того як у банка буде рішення суду, до вас прийде лист-вимога, у якому буде вказана сума до виплати і дата до якої ви маєте повернути всі кошти які присудив суд.Якщо ви не повертаєте, передають в виконавчу службу а це ще +10,-15% (відсотки за послуги ВС),і тоді уже піде ваше майно або стягнення з зарплати, залежить від суми боргу.То кому ми зробимо краще.
+
+3
jr12
jr12
26 березня 2015, 1:46
#
Тут Галя пишет, мол платите, якщо не бажаете гиршого. Запомните, Галя, для автора, гирше, чем есть уже не будет.
+
+3
Галя Ш.
Галя Ш.
26 березня 2015, 13:33
#
Бог дасть і війна закінчиться, а банки ніколи не відстане, забере останню сорочку ,і ще вині залишитесь.
Зичу автору, коли закінчиться війна (надіюсь це в найближчому часі станеться ) святкувати перемогу. А не чухати собі голову, як виплатити банку скажену суму (яку банк нарахує ,+«маленькі %» ) щоб не втратити квартири, чи будинок.
+
0
Shakhtar87
Shakhtar87
26 березня 2015, 17:30
#
Keksik411, Я вам советую не суетиться. У меня ипотека в укрсибе, я не плачу с августа. на вопрос телефонного «террориста» из укрсиба отвечаю так «я готов платить, открывайте отделения». ни штрафа ни пеню банк не имеет права начислять. мне даже предлагали акцию — заплатить 45% от остатка и закрыть договор. уверен вам тоже такое предложат.
+
+1
z777z
z777z
27 березня 2015, 9:27
#
К таким клиентам нужно применять неотвратимую, уголовную ответственность! Чем вы от воров отличаетесь? Те просто крадут, а вы деньги взяли и не платите! Получается тоже вор!
+
0
x719fx
x719fx
28 березня 2015, 2:33
#
Не вопрос, организовывайте возможность оплаты на данных территориях. А так болтовня. Не платите.
+
0
Alkon
Alkon
29 березня 2015, 20:18
#
Чем ДБ от вора отличается? Привлекал деньги клиентов, будучи уже неплатежеспособным. Как он ответит перед нами (вкладчиками)? Некоторые потеряли здоровье, некоторые жизнь забирая деньги? Смотрите шире, будьте добрее.
+
0
x719fx
x719fx
27 березня 2015, 4:03
#
Забейте, это форс мажор. Все у вас будет хорошо
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися