Це просто Д.па!

Почитавши відгуки попробував перший раз перевести хоча б 400 грн. через Пай2Ю з Візи на Візу Газбанку.
22,23,24.01.15р. видавало на екрані текст про помилку чи щось в тому роді.Тут же на письмове питання відповів представник банку «… повторіть спробу після 24.00 год».
24.01 служба внутрішньої безпеки банку перевіряла чи це я дійсно пробую здійснити операцію, зателефонувавши на мобільний телефон.Дізнавшись, що все нормально (що це я дійсно пробую перевести кошти) порадили мені зателефонувати на гарячу лінію (оскільки це не їх компетенція). На гарячій лінії почав спілкування з Оленою котра переключила мене на Таїсію, яка в свою чергу на Миколу і той в свою чергу на Констянтина (це в часі зайняло близько 30 хв.). І той повідомив мені, що з карткою все нормально (оскільки я в 2014році робив платежі через неї), але спробуйте знову завтра, тобто сьогодні 25.01 зранку і все має запрацювати оскільки в ті дні тобто вищезгадані платформа не працювала і вони в курсі справ. Запевнив що все буде добре (ліміт на карті не потрібно коригувати) вже 25.01 і я проведу потрібний платіж. І що Ви думаєте- дива не відбулося. Сьогодні навіть на Пай2Ю зайти немаю змоги (пише що інтернет сполучення відсутнє).

Мої Карти №4585.....1404, №4585....3847, №4585...3821, № 4585...0285.
По жодній не проходить платіж.

Цьому мусить бути змістовне пояснення представника банку.

Дякую
Дельта Банк
Шановний Ігор Жуков,
на даний моментфахівцями Банку ведуться відновлювальні роботи по функціонуванню сервісу «Pay2You». Приносимо свої вибачення за завдані незручності.

pmn19
pmn19
25 січня 2015, 13:28
А вот и ошибаетесь. Содержательные ответы — это не фишка Дельта Банка, их конек — бредовые отмазки.
25 січня 2015, 13:40
Як видно з відповіді банку,- відновлювальні роботи ведуться уже з липня 2014року.
25 січня 2015, 13:35
Поздравляю со вступлением в сплочённые ряды «свидетелей дельты» Запасайтесь успокоительным, практикуйте аутотренинги и дыхательные упражнения. Если денег у Вас там немало, то Вас ждёт увлекательнейшее путешествие в мир бесконечного кидалова, вечных отмазок, бессмысленных отписок, преприятнейшего общения с Миколами, Тетянами, Костянтинами и прочими говорящими попугаями. Бон вояж!
25 січня 2015, 13:41
Дякую! Вже варюся в цій каші з 03.12.14р.
25 січня 2015, 13:44
Вы ещё совсем новичёк
25 січня 2015, 13:59
Я уже больше 2 месяце воюю с ними
25 січня 2015, 14:02
Я просто хожу в банк каждый день и они мне одают 300 грн в день и так уже больше 2 месяцев немаловажно то что надо занемать очередь я вот занемаю всегда в 7.40 и я уже как минимум 15-20 в очереди такие вот дела