Мінфін - Курси валют України

Встановити

Про ГО, очікування та блакитну лагуну

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Beever 21 січня 2015, 23:12
Нещодавно тут шановний веселий «співробітник» (потім поясню вживання лапок) «Дельта Банк» розпинався у вірності престолу вельмишановного пана Лагуна, буцім-то «банкнаш» та все у шоколаді. Але тепер треба дивитися тверезим поглядом. Кажу, як співробітник ГО. Тимчасово.

По-перше, скажу, що колектив в основі своїй адекватний суто з людських якостей. Принаймні ті, з якими доводиться спілкуватися у ході роботи (не паперової та не фінансової). Бувають трошки неадекватні, особливо, коли черга. Тут треба розуміти, що така вже ситуація, і оператор, касир чи економіст не винен у тому, що наразі маємо.

По-друге, гроші. Куди без них? Операції можливі лише з Visa (не у системах банку (P2Y, Дельта-Платежі та майДельта), але до 500 грн на добу. Быльше — зась (привіт, оплата комунальних послуг). Так само можна знімати лише інколи, коли заряджено банкомат. Біля ГО відділень нема у радіусі «прийти-черга-отримати-дійти на роботу» за обід. Тому можна знімати невелику суму раз на день. Шляхетно? Не дуже, хоча дякуємо на цьому.

По-третє, настрій. Особисто мій настрій тягітної деградації від рутини приводити до логічного висновку. Щось там про трактор та порося.

Дійсно, наразі є проблеми. які наче хочуть вирішити, але кожного разу віриться все менше. Банк свого часу був нормальним, потім скотився у те, що маємо. Пробачте, якщо що. Ті, хто працює у банку — також клієнти, яким треба годувати родину, оплачувати транспорт, ліки та інше. Сподіваюся, що ви, читачі, свої гроші отримаєте. Та зробите наступний вибір банку вірно. А щодо Лагуна, то не дарма він купляв банки за символічний «долар», має тепер клопоту. На жаль, разом з усіма нами

Коментарі - 4

+
0
00Ekaterina
00Ekaterina
22 січня 2015, 0:08
#
Так все-таки, что такое ГО, если другое не подходит?
+
0
bukler
bukler
22 січня 2015, 0:11
#
Главный офис
+
0
daira
daira
22 січня 2015, 9:46
#
А чего было нормально не написать?
+
0
jose
jose
22 січня 2015, 23:14
#
Я не економіст, звісно, у мене інший фах. Але деякі цифри співставити здатен. Звісно, в Лагуна в кишені просто зараз немає грошей, щоб розплатитися з усіма. Штука саме в тому, що нещодавно ці кошти були. Принаймні, влітку, у серпні, наш кумир Лагун збирався купити грецький банк за 95 млн. євро. Угода не відбулася. «Заощаджені» 95 млн. євро були віддані вкладникам? Звісно, ні. Проблеми з поверненням депозитів почалися ще навесні. Чому? Бо «перехід на нову процесингову систему»…
Даруйте мені мою неосвіченість, але я не збагну, чому на купівлю нових цяцьок для Миколи 95 млн. євро є, а на повернення вкладникам нема. Просвітіть мене, я радо візьму у вас перші уроки економічної грамотності по-дельтівськи.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися