Ще у копілку «приємних сюрпризів» від Дельти

Місяць тому залишок коштів на карті МС спробував використати для комунальних платежів через Mydelta. На диво всі платежі (вода, газ, опалення, телефон тощо) пройшли. Сервіс правда не зручний — малоінформативні квітанції (відсутня навіть чітка інформація призначення платежу — і вода, і газ, і послуг ЖЕК, і опалення йдуть просто як «оплата за ЖК послуги»). Але це було нічого, якби вчора не отримав чергові комунальні платіжки, а там всюди борги у розміри сплати за минулий місяць. Тобто у системі Mydelta платежі пройшли, гроші з карти зняли, а до адресата вони впродовж МІСЯЦЯ не дійшли. У служби підтримки відповідь, як всі здогадались, одна — «проблеми на стороні банка-інкваєра, у нас все успішно». От так у вічі нахабно брешуть. А НБУ та Держкомфінпослуг навіть не ворухнуться у відповідь на таку тривалу кризу системного банку.
Дельта Банк
Шановний dakko,
для перевірки інформації просимо направити Ваші дані, з посиланням на це повідомлення, на електронну адресу Банку: consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.

1983kholod
1983kholod
15 січня 2015, 10:33
Регуляторы шевелиться не хотят… Как вариант написать жалобу в прокуратуру на бездействие… А вообще надо брать проблему в свои руки… Люди по валютным кредитам решают свою проблему!? А мы че?
elvi
elvi
15 січня 2015, 11:05
Оплатила комунальні платежі з картки MasterCard у касі банку 21 листопада 2014 (за жовтень). Гроші досі не надійшли адресату. У відділенні банку (Оболонь) запевняють, що у 20х числах грудня! гроші з банку вийшли, але у січні у черговій платіжці за квартплату — знов борг. Не рекомендую оплачувати комунальні платежі через ДельтаБанк.
dakko
dakko
20 січня 2015, 16:48
Дельтабот та цьому форумі бреше, як і весь персонал Дельти — на вказані адреси листи не доходять. Одним словом «я не я, корова не моя» або «у нас все успішно, проблема у банка-інкваєра».

Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Ще у копілку «приємних сюрпризів» від Дельти