Мінфін - Курси валют України

Встановити

Некомепетентные работники

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Tibald 5 січня 2015, 15:23
Я не являюсь клиентом этой шарашкиной конторы, но по независящим от меня причинам столкнулся с ними. В 2 словах: мой бывший одноклассник (я 10 лет назад школу закончил) взял кредит в этом банке и в родственниках указал мое ФИО, мобильный, сказав при этом, что я его брат.

Так что вы думаете? Кредит он им не отдает, а эти… мне каждый день звонят, я вообще уже больше года живу в другой стране, за роуминг уже больше 1к гривен потратил на них. Постоянно им объясняю, что у меня нет брата и что я с ним не общаюсь уже 10 лет, прошу прекратить мне звонить, уже и матом посылал, ничего не помогает. Служба безопасности — тоже сами ничего не могут, названивают каждый день в надежде, что за них кто-то их работу делать будет. Один раз попалась адекватная тетка и то, сказала, что все понимает, но что бы звонки прекратились нужно к ним в офис идти и писать заявление, я сейчас уже месяц записываю их разговоры собираю информация, как приеду в Украину, то попробую через суд наказать ...., а пока если кто-то встречался с подобного рода проблемой — подскажите, как можно удаленно повлиять на них, что бы не наяривали и не хамили каждый день?

Коментарі - 12

+
0
jose
jose
5 січня 2015, 15:28
#
А не пробували не піднімати слухавки?
Я коли за кордоном був, мені з Дельти теж дзвонили. Не відповідав, і нічого страшного не сталося. Вхідні в роумінгу не дешеві, якби відповідав, вже розорився б.
+
+1
Tibald
Tibald
5 січня 2015, 23:30
#
Я пробовал не поднимать слухавку, только они с разных номеров звонят. И с чего вдруг я должен отказаться от всех звонков из Киева из-за этого хулиганья…
+
0
dirkar
dirkar
5 січня 2015, 15:46
#
Выход один-поменять телефон. Мне на домашний уже лет 5 постоянно звонят и требуют отдать чей то кредит, потому что тот человек указал мой домашний номер как свой. Объяснял, посылал, все до лампочки., на 2-3 месяца перестают, потом заново.
+
0
Tibald
Tibald
5 січня 2015, 23:33
#
Это я что ли должен менять телефон? Мой номер у меня за несколько лет до основания этого ломбарда и после его закрытия так еще долго будет мне служить, по этом боюсь это вариант не для меня
+
0
Sergey62
Sergey62
5 січня 2015, 16:17
#
Напишите бывшему однокласснику пусть сходит в банк и напишет заявление.
+
0
Tibald
Tibald
5 січня 2015, 23:35
#
Бывшего одноклассника я номер у них взял, позвонил ему, он сказал что они лохи и он им деньги отдавать не собирается…
+
+1
legkolub
legkolub
5 січня 2015, 16:37
#
Я мав таку проблему і успішно вирішив. До мене дзвонили неодноразово бо якась незнайома жінка дала мої дані при отриманні кредиту. Спочатку мій авдвокат зателефонував на пряму лінію банку і сказав що вже пдготував позов до суду. Йому порадили звернутися з листом, що він і зроби від мого імені. Але лист був в електронний. Вже більше року пройшло з того часу і жодного дзвінка не було!!!
+
0
Tibald
Tibald
5 січня 2015, 23:37
#
Вт я тоже так хочу сделать по возвращении, но не хочу в пустую адвокату платить, я сейчас пока записываю разговоры, а уже по приезду в УА оформлю доверенность и попробую с них взыскать…
+
0
legkolub
legkolub
6 січня 2015, 15:53
#
Я сам составил текст этого письма, вы можете сделать также. Тем более у вас есть образец письма. Можно обойтись без адвоката. А взыскать- это очень долго и маловероятно
+
+1
legkolub
legkolub
5 січня 2015, 16:43
#
Голові Ради Директорів
Поповій О.Ю.
Прізвище Імя По-батькові
вул. буд місто тел.
Шановна Олена Юріївна!
Звертаюся до Вас з проханням вияснити яким чином посадові особи Дельтабанку використовують мої персональні дані (а саме домашній номер телефону) для розшуку особи, яка шуку особи, яка мені не знайома. Працівники банку майже щоденно, а особлово в суботу телефонують на мій домашій номер телефону і питають чи не знайомі ми з нею. На наші з дружиною неодноразові пояснення що ця особа нам невідома і ми не маємо до неї жодного відношення, дзвінки продовжуються.
По питанню довготривалого турбування мене та моїх рідних я звернувся до адвокатської контори з метою підготовки позовної заяви в суд на посадових осіб Дельтабанку. Прошу мені дати вмотивовану інформацію про те яким чином мій телефон БЕЗ ПЕРЕВІРКИ потрапив у базу даних клієнта. Якщо у Вас є її заява про це, прошу надати відскановану копію.
+
0
legkolub
legkolub
5 січня 2015, 16:46
#
Потім я отримав відповідь Добрий день!
Дякуємо Вам за Ваш лист та надану інформацію.
Дозвольте Вас запевнити, що з боку Банку буде докладено максимум зусиль, спрямованих на вирішення піднятого у Вашому зверненні питання вже найближчим часом.
З цією метою дозвольте запропонувати Вам надати до Банку наступні документи:

письмову заяву, завірену Вашим підписом, із зазначенням адреси для надання відповіді,
копію документа, який підтверджує, що зазначений Вами номер телефону належить саме Вам, таким документом може бути Договір про надання послуг комунікації або квитанція про оплату послуг зв'язку.

Дозвольте звернути Вашу увагу, що дана процедура є стандартною і в разі відсутності зазначених вище документів ми не будемо мати можливості внести будь — які коригування в існуючу базу даних і вирішити Ваше питання по суті.

Зазначені вище копії документів, пропонуємо надати зручним для Вас способом: факс: 0-44-496-36-87, e-mail: info@deltabank.com.ua, consultant@deltabank.com.ua
+
0
legkolub
legkolub
5 січня 2015, 16:48
#
Тод я відповів: Надсилаю Вам скановані копії договору з Укртелекомом(оформлено на мою дружину) і заяву з моїм підписом Але хочу отримати від Вас копію документа згідно з яким мій телефон потрапив в базу даних Чи таких документів не існує?

З того часу дзвінки припинилися!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися