Мінфін - Курси валют України

Встановити

«Дельта Банк» ігнорує Постанови Правління НБУ, Конституцію України, Цивільний кодекс України та інші нормативно-правові акти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
KWP 7 грудня 2014, 8:08
Постановою Правління Національного банку України від 01.06.2011 р. № 174 «Про затвердження Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні» (далі – Постанова) встановлений порядок оформлення Заяви на видачу готівки (далі – Заява):

1.1. До касових документів, які оформляються згідно з касовими операціями, визначеними цією Інструкцією, належать:… ЗАЯВА НА ВИДАЧУ ГОТІВКИ…

1.4. Клієнт заповнює касові документи від руки чи за допомогою технічних засобів або банк (філія, відділення) ЗА ЗГОДОЮ КЛІЄНТА заповнює касові документи із застосуванням технічних засобів або системи автоматизації банку (далі — САБ).
ПРАВИЛЬНІСТЬ ЗАПОВНЕННЯ банком (філією, відділенням) реквізитів касового документа із застосуванням технічних засобів або САБ КЛІЄНТ ЗАСВІДЧУЄ СВОЇМ ПІДПИСОМ.

01.12.2014 р. я звернувся в касу сєвєродонецького відділення ПАТ «Дельта Банк» з Заявою, яку я, згідно з Постановою, заповнив за допомогою технічних засобів, вказавши в Заяві видати необхідну мені суму (36000,00 грн).
Касир відмовілася оформляти мою заяву та видати мені запрошену суму грошей з карткового рахунку, на якому знаходилися гроші по депозитному вкладу, який закінчився 26.11.2014 р. (По закінченню депозитного договору мені на мою вимогу гроші не видали).
Причину відмови касир не пояснила ні письмово, ні усно.
Надати мені надрукований бланк Заяви для заповнення мною вручну теж відмовилася.
Також вона відмовилася, як це передбачено Постановою, заповнювати Заяву на видачу мені 36 000,00 грн., яку я засвідчив би своїм підписом.
Я був вимушений підписати Заяву на одержання всього 500 грн.

Кожен день видають лише по 500 грн.
Законні підстави для обмеження видачі готівки з поточного рахунку відсутні.

Таким чином, касир банку не виконала вимог Постанови.

Далі дивіться: minfin.com.ua/users/KWP/
Дельта Банк
Відповідь банку
7 грудня 2014, 8:48
Шановний KWP,
дозвольте Вас запевнити, що керівництвом Банку вживаються необхідні заходи для безперебійного забезпечення готівковими коштами як банкоматів так і кас Банку.
Також дозвольте звернути Вашу увагу на безготівкові розрахунки за допомогою карт Дельта Банку в торгово-сервісній мережі.
Дякуємо за звернення.

Коментарі - 1

+
0
KWP
KWP
7 грудня 2014, 9:06
#
Я требую ответ по существу изложенного мною.
Ответ в формулировке банка «що керівництвом Банку вживаються необхідні заходи для безперебійного забезпечення готівковими коштами як банкоматів так і кас Банку» я получал многократно, но «заходи» банку остаются без результатов.

Еще раз: « Я ТРЕБУЮ ОТВЕТ ПО СУЩЕСТВУ ИЗЛОЖЕННОГО МНОЮ».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / «Дельта Банк» ігнорує Постанови Правління НБУ, Конституцію України, Цивільний кодекс України та інші нормативно-правові акти