Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк врун

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Immunel 6 грудня 2014, 23:56
В конце ноября закончился валютный депозит. Деньги в Украине не выдают. Сотрудники банка заверили меня что я смогу пользоваться карточкой за границей, снимать в банкомате валюту на сумму в эквиваленте 1000 гр. в день. На деле оказалось что это не так.
Дельта Банк
Відповідь банку
7 грудня 2014, 0:39
Уважаемый Immunel,
руководством Банка принимаются все возможные меры для бесперебойного обслуживания всех Клиентов и обеспечения депозитных выплат в соответствии с нормами, установленными НБУ относительно выдачи денежных средств с депозитных счетов.
Также информируем, что у Вас есть возможность проводить операции по снятию наличных средств за границей. При этом в связи с переходом Банка на собственную процессинговую платформу возможны сбои при проведении операции. Также позвольте обратить Ваше внимание на то, что у Вас есть возможность рассчитываться картами Дельта Банка в торгово-сервисной сети.
Спасибо за обращение.

Коментарі - 6

+
+1
barab111
barab111
7 грудня 2014, 9:51
#
У самого ситуация подобная… в Росии в банкоматах 100$ купюры, а эквивалент-1000 грн.Почему для дальнейшего издевательства Д-банку не установить лимит 1449 грн., которы всё равно не снять?
И, наконец, прекратить маниакально-постоянные утверждения, что «Также позвольте обратить Ваше внимание на то, что у Вас есть возможность рассчитываться картами Дельта Банка в торгово-сервисной сети.», когда нужны просто наличные…
+
0
Immunel
Immunel
7 грудня 2014, 16:29
#
Банк утверждает, что есть возможность снимать деньги за границей — вранье!!! Сегодня пробовала в разных банкоматах и ничего не получилось. Мне нужны наличные, а не оплата в магазинах. Но после неудачных попыток снять деньги в банкомате у меня есть сомнения, что я смогу расплатиться в торговой сети и не опозориться за рубежом.
+
0
isa1
isa1
7 грудня 2014, 20:40
#
Денег снять налом за кордоном не дадут. Карточка у меня работала. Если не лень- опишите ситуацию, как вернетесь и в генпрокуратуру. Вот основания: У зв’язку з вищевикладеним вважаю, що у діях Дельта банку і її голови пані Попової О.Ю. можуть вбачатися ознаки діянь, передбачених ст.ст. 190 (Шахрайство), 191 ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), 15 (Замах на злочин), 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України та порушення статті 1060 (Види банківських вкладів) та 530 (Термін виконання зобов’язання) Цивільного кодексу України. Особливо я обурений діями банку і його керівництва, які залишили мене без засобів на існування в чужій країні, а тому повністю наведу текст статті 135 Кримінального кодексу України :1. Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого бе
+
0
isa1
isa1
7 грудня 2014, 20:40
#
Продолжение!
безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов'язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, — карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.
На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 94-98 КПК України, користуючись правом зазначеним у ст. 97 Кримінального процесуального кодексу України, Законом України „Про звернення громадян ”, ст. 60 Закону України «Про банки і банківську діяльність », ст. 23 Закону України «Про інформацію», Закону України про захист персональних даних, Конституцією України, Закону України «Про прокуратуру», — прошу:
+
0
isa1
isa1
7 грудня 2014, 20:41
#
Продолжение:
1. Провести перевірку викладених мною фактів;
2. Визначити, чи на законих підставах банк на чолі з пані Попової О.Ю. не повертає мої кошти.
3. Вжити відповідні заходи прокурорського реагування для припинення порушення моїх прав;
4. За наявності підстав порушити кримінальну справу;
5. Про результати даної заяви повідомити мене письмово у встановлений КПК України термін.
+
0
Serafima
Serafima
7 грудня 2014, 21:06
#
В банкоматах за границей уже с 30го октября не снять.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися