Мінфін - Курси валют України

Встановити

Про паніку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
andriy111 5 листопада 2014, 22:39
Якщо всі клієнти одночасно підуть забирати свої кошти в будь-який банк, то жодний банк не зможе задовільнити вимоги всіх клієнтів. Власне, такі підбурування клієнтів до колективного виводу коштів з банку.і є основною причиною проблем у Дельти і у всієї банківської системи в Україні.

Враховуючи розміри Дельти та вплив на всю фінансову систему країни, його банкротство виглядає малоймовірним. Зовсім в крайньому випадку, якщо буде неадекватність власників, можлива націоналізація.

Якщо вивести з банківської системи готівку і покласти під матрас, нікому користі це не принесе. НБУ надрукує нову готівку і використає золотовалютні запаси для валюти. Але замість того, щоб зараз фінансувати економіку, ці «матрасні» дії призведуть до інфляцію в довгій перспективі.

Коментарі - 12

+
+1
Gelo Oknensis
Gelo Oknensis
5 листопада 2014, 22:50
#
Andriy111
Зарегистрирован:
5 ноября 2014
Последний раз был на сайте:
5 ноября 2014 в 22:46
ЭТО ОЧЕРЕДНОЙ ДЕЛЬТОВСКИЙ ТРОЛЬ.
ХВАТИТ НАС ПУГАТЬ. ОСНОВНАЯ ЗАДАЧА КЛИЕНТОВ БАНКА СЕЙЧАС, ЭТО УСПЕТЬ ОСТАВИТЬ В БАНКЕ НЕ БОЛЕЕ 200 000 ГРН ИЛИ ЭКВИВАЛЕНТА. ИЛИ ЗАБРАТЬ ВСЕ.
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:03
#
Я є клієнт Дельта-банку, і маю там, хоч і невеликі, але збереження через це мене турбує паніка.панікери і створюють проблеми.
стосовно мильної кулі, то поки що цивілізований світ не придумав альтертативи існуючій кредитній банківській системі. диверсифікуйте свої активи.
+
+1
Gelo Oknensis
Gelo Oknensis
5 листопада 2014, 23:08
#
«і маю там, хоч і невеликі, але збереження» — если у вас эти сбережения маленькие, то я вам могу сообщить, что у меня в этом банке огромные суммы.
Тем не менее, видя происходящее, а именно отсутствие выдачи даже гривны в отделениях дельта банка, постоянное вранье сотрудников банка, а так же учитывая унижения через которые приходится проходить клиентам для того, чтобы забрать деньги
СЧИТАЮ СВОИМ ДОЛГОМ ПРЕДУПРЕЖДАТЬ ЛЮДЕЙ О ПРАКТИЧЕСКИ УЖЕ СЛОЖИВШЕЙСЯ СИТУАЦИИ С БАНКРОТСВОМ БАНКА СОТРУДНИЧАВШЕГО С СЕМЬЕЙ ЯНУКОВИЧА.
ЧЕМ БЫСТРЕЕ БАНК ЗАКРОЮТ — ТЕМ БЫСТРЕЕ ПОЛУЧИТЕ ДЕНЬГИ БЕЗ УНИЖЕНИЙ
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:09
#
Проблема в зовнішніми боргами в нас самих, ці борги не створюють цінності для того щоб їх повернути. Все тому що ми дозволяємо щоб їх використовували неефектино або розкрадали. Не думаю, що банкротство країни це полікує. Власне в бізнесі, борг, навпаки мотивує менеджмент бути більше ефективним. З змінами в владі, хоч і такими швидкими як хотілось, є шанс стати ефективною країну і без банкротства.
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:30
#
Не захищаю владу нинішню, але вважаюю, що в неї є шанси бути кращою за попередню. Якщо це буде не так або швидкість реформ буде низькою, то знову будуть зміни в владі вже більше радикальними майданами. нажаль, в нас не тільки внутнішні проблеми, але й зовнішня агресія, яка відволікає наші ресурси…
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:12
#
Gelo Oknensis, якщо у Вас великі збереження, то банкротсво Вам не допоможе. Мені Ваша мотивація створювати паніку не зрозуміла.
Ви, мабуть, і самі розумієте, що тим, хто випалює наших людей і землю танками, також вигідно щоб у країни були пробелми і в банківській системі.
+
+1
Gelo Oknensis
Gelo Oknensis
5 листопада 2014, 23:12
#
Я СМОТРЮ, ЧТО ЭТОТ ТРОЛЛЬ ЗНАТНЫЙ
«Проблема в зовнішніми боргами в нас самих»
Долги дельта банка проблема клиентов? Это мы уже поняли

«Власне в бізнесі, борг, навпаки мотивує менеджмент » — в вашем случае банку нужно будет менять вывеску, если не ликвидируют. Но я и другие сознательные граждане из числа ваших клиентом всегда будут информировать потенциальных клиентов о том, что вы бандиты.
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:18
#
Gelo Oknensis, дякую за комплімент. Ще раз, я повязаний з банком тільки відносинами клієнт-банк.
+
0
Gelo Oknensis
Gelo Oknensis
5 листопада 2014, 23:19
#
« я повязаний з банком тільки відносинами клієнт-банк.» — так отправьте деньги в другой банк Украины и приходите сюда поплакаться, как получатель их не получит.
Лично вас пожалею.
+
0
andriy111
andriy111
5 листопада 2014, 23:28
#
Gelo Oknensis, Я надаю перевагу відсоткам на збереження, хоч і розумію, що отримаю їх тільки через деякий чам, але мене це влаштоовую. Конфлікти з працівниками банку, суди, негатив в форумах вважаю неефективним проведенням часу. Я до цього в відгуків не писав, бо не бачив такої кількості закликів до масового виводу коштів з банку. «Грошу любять тишу». Диверсификуйте і майте спокій та оптимізм. Бажаю всім бути більше оптиміатами — без цього успіху не досягнути.
+
0
Gelo Oknensis
Gelo Oknensis
5 листопада 2014, 23:39
#
Достаточно писать шаблонные фразы о деньгах и тишине.
ТИШИНЫ В ДЕЛЬТА БАНКЕ НЕТ И УЖЕ НЕ БУДЕТ.
«Конфлікти з працівниками банку, суди, негатив в форумах вважаю неефективним проведенням часу.»
А я сообщу вам, НА СВОЕМ ОПЫТЕ, что только через заявления в милицию и скандалы в отделениях можно забрать хоть часть своих денег. В этом и должен быть оптимизм сегодняшних клиентов банка.
Скандалить, писать заявления в милицию и верить, что заберут хоть часть.

Все остальное успокоительное от троллей банка можно спустить в унитаз
+
0
andriy111
andriy111
6 листопада 2014, 16:50
#
Я теж Вас хотів путінським агентом назвати, але ви з 12-го року активні в форумі. Все ж Ваші дії в інтересах ворогів.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися