Мінфін - Курси валют України

Встановити

Дельта банк не выплачивает пенсию

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
miracle5 17 вересня 2014, 14:07
05 вересня 2012 року мною було укладено з ПАТ «Дельта Банк» Договір № 015-28556-050912 на відкриття поточного рахунку з використанням платіжної картки та обслуговування дебетної платіжної картки з метою перерахування на відкритий мені рахунок в ПАТ «Дельта Банк» Пенсійним фондом України належної мені пенсії за віком.
Починаючи з 15.09.2014 року я зверталася до Київського відділення №9, яке розташоване за адресою: місто Київ, вулиця Щекавицька, будинок 30/39 з питанням щодо виплати належної мені пенсії, яка знаходиться на картковому рахунку № 26252906748429. Отримувала відповіді про відсутність готівки в касах та банкоматах відділення і мені було запропоновано ходити по місту і знімати кошти з рахунку в банкоматах інших банків України, знаючи, що в існуючих умовах банки встановлюють мінімальний ліміт при знятті коштів з рахунку іншого банку, а також враховуючи кількість негативних відгуків клієнтів ПАТ «Дельта Банк» в мережі інтернет, вказаний шлях вирішення мого питання здається малоефективним. 16.09.2014 року Начальник Київського відділення №9 записав мене до списку бажаючих отримати свої кошти і сказав, що можливо я зможу отримати свої кошти 17.09.2014 року. В зазначений день мені видали 2 500. Ще раз наголошую, що вказані грошові кошти є пенсією, перерахованою мені Пенсійним фондом України, яка відповідно до статті 46 Конституції України є моїм основним джерелом існування. Держава, в особі Пенсійного фонду України, начебто виконала переді мною своє зобов’язання з перерахування належної мені пенсії, але чому держава здійснює перерахування пенсії до банківської установи, яка не може належним чином виконувати свої зобов’язання перед клієнтами.
За своє життя я вже приймала участь в лохотроні з вкладами ощадбанку і не розумію чому невелику пенсію, яку я заробляла протягом 38 років, я не можу отримати.
Дельта банк, невиплата пенсії, яку було перераховано мені з державного бюджету, не зробить тебе процвітаючим банком та не надасть позитивного іміджу серед клієнтів. Вимагаю повернути мої грошові кошти в повному розмірі.
Дельта Банк
Відповідь банку
17 вересня 2014, 15:44
Шановна miracle5,
просимо уточнити, яку саме суму Ви бажаєте зняти з рахунку.
Заздалегідь вдячні.

Коментарі - 1

+
0
miracle5
miracle5
19 вересня 2014, 13:42
#
Я хочу зняти залишок в розмірі 17 500 грн.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися