Валюта. Банк працює!

без оцінки
TornadoF6
Сьогодні мені в котре запропонували забрати відсотки по депозиту в гривні або чекати валютної підтримки! У відділені все спокійно, каса гривні видає по попередньому запису!
Дельта Банк
Шановний TornadoF6,
дякуємо за відгук.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Отзыв Не подтверждён «Минфином» (на 19.09.2014).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является вкладчиком данного банка.

16 вересня 2014, 14:47
БРЕХНЯ!!! Дописувач — підставна особа від банку! Банк з такими умовами роботи не є банком, тому що він порушує всі можливі нормативи банківської діяльності. Такому банку не місце в Україні.
16 вересня 2014, 14:51
Стоп. Стоп. Є ще гірші банки. Ви просто у ВАБ не були. Загляньте на сусідній форум. Не повірите, що може ще бути. Це тільки ягідки.
16 вересня 2014, 15:03
VkladnukViktor, Ви мене дивуєте. Річ не в тому, хто гірший, а хто ні. Ми ж не найгіршого обираємо. А в тому, чи виконує банк свої прямі обовязки? В Форумі, якого вже немає, ще гірше. Ну то й що ж. Це не виправдовує кричуще погану роботу Дельта-банку. А VAB не банкрутять лише тому, що він від Бахматюка, який має занадто тісні звязки з теперішньою владою. Я вважаю, що Дельта-банку місце тільки на фінансовій помийці. Цей банк взагалі не поважає своїх клієнтів!
16 вересня 2014, 15:12
Я як вкладник обох банків можу порівнювати. Встих частину коштів з ВАБу перекинути в Дельту. Тому й написав що є ще гірші. Адже все в цьому світі відносно. Не хочеться вірити, що й Дельта чекає така участь.
16 вересня 2014, 15:41
Касса выдает гривны по курсу 12,7, в то время как реальный курс 14. На одной сотне банк зарабатывает 130 гривен.
Arhipov
Arhipov
16 вересня 2014, 15:48
Я тоже вкладчик нескольких банков, и тоже могу сравнить, в А-банк (тот же приват) получил валютный депозит в полном обьеме, без очередей и с улыбкой кассира, по 1200$ в день.
16 вересня 2014, 16:17
Мля 12.7!!! мне нужна именно моя валюта а не гривно-фантики, вон по 14.35 продают minfin.com.ua/currency/auction/ почему я должен терять 165 грн на каждой сотне, нет валюты у банка? здесь есть minfin.com.ua/currency/auction/ пускай берут покупают и отдают.
16 вересня 2014, 16:20
Иначе вообще ничего не отдадут. В такой ситуации лучше потерять.
16 вересня 2014, 16:22
А вы в гривнах забрали?
16 вересня 2014, 16:26
Я да.
16 вересня 2014, 17:54
Добре що ми дійшли до консенсусу і погодились що банк видає депозити в гривні без проблем, а от долару немає!
16 вересня 2014, 19:03
«видає депозити в гривні» = банк обворовывает клиентов
16 вересня 2014, 21:15
Отлично! Ты наверное или везучий или работник банка, давай я тебе куплю билет в Запорожье, ты приедешь и пойдешь со мной в этот недобанк, если удастся снять все мои деньги в гривне, я тебе даю 100 доларов и покупаю билет обратно, если не получится, ты даш мне 100 долларов и напишешь здесь свои впечатления!!!
16 вересня 2014, 19:20
Так зараз дозволяє робити НБУ і так у більшості банків. Навіть приват мені минулого місяця відмовився видавати валюти. Як я знаю валюту видають банки тільки з Європейським капіталом!
16 вересня 2014, 21:14
Отлично! TornadoF6 Ты 100% работник банка, давай я тебе куплю билет в Запорожье, ты приедешь и пойдешь со мной в этот недобанк, если удастся снять все деньги, я тебе даю 100 доларов и покупаю билет обратно, если не получится, ты даш мне 100 долларов и напишешь здесь свои впечатления!!!
MIXAIL777
MIXAIL777
16 вересня 2014, 22:29
А какую сумму надо снять?)
16 вересня 2014, 23:21
Да не много около 140 тыс грн.