Мінфін - Курси валют України

Встановити

НБУ підтверджує прибутковість діяльності Дельта Банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
1988888 13 липня 2014, 17:55
У зв’язку з появою чуток щодо банкрутства Дельта Банку керівництво банку закликає ЗМІ поширювати виключно перевірену інформацію. У теперішній ситуації, що склалася в країні, необхідно дбати про якнайшвидше налагодження процесів та покращення економічного становища. Інформаційна атака на один з найбільших банків України може дестабілізувати всю банківську систему.
«Національний банк України зазначає, що в банківській системі України спостерігається позитивна тенденція зростання коштів фізичних осіб, які за червень 2014 року збільшилися на 0,4%, або на 1,5 млрд грн (без урахування валютних коливань). Це позитивно впливає на рівень ліквідності та показники діяльності банків. Значний приріст був зафіксований в державних банках АТ „Ощадбанк“, АТ „Укрексімбанк“, АБ „Укргазбанк“, а також у найбільших банках АТ „Райффайзен Банк Аваль“ та АТ „Дельта Банк“, у яких позитивна тенденція продовжується з початку липня цього року», — коментує Алла Шульга, директор Генерального департаменту банківського нагляду Національного банку України.

Прибуток Дельта Банку з початку року склав 141,7 млн грн. Прибутковими були всі місяці роботи банку в 2014 році. 29 квітня 2014 Дельта Банк збільшив статутний капітал на 60% до 3,7 млрд грн. Усі виплати здійснюються відповідно до норм, встановлених НБУ щодо видачі грошових коштів з депозитних рахунків. На 1.07 мережа Дельта Банку налічує 222 відділення.

«Станом на 1 червня Дельта Банк є 3-ім у рейтингу банків за розміром депозитного портфелю коштів фізичних осіб в українських банках. Дельта Банк безперебійно обслуговує клієнтів, яких у нас 4,7 млн. станом на 1.07, та активно інвестує в розвиток нових послуг і сервісів. Усі чутки щодо нашого начебто банкрутства мають на меті лише одне — очорнити імідж банку та дестабілізувати систему в цілому», — коментує Олена Попова, голова Ради директорів АТ «Дельта Банк»

Коментарі - 6

+
+2
kievfrost
kievfrost
13 липня 2014, 19:34
#
Почему-то я этого не ощутил. Хотя и являюсь вкладчиком банка. Может, надо быть акционером, а не рядовым вкладчиком, пытающимся управлять своими средствами, особенно валютой? Может, у акционеров все по-другому, и им не говорят «приходите завтра, мы ждем подкрепления долларами. А евро даже не ждем»?
+
0
tomason
tomason
13 липня 2014, 23:50
#
Про мошеннические действия Дельта Банка с деньгами клиентов знает уже вся Украина. Когда вы уже закроетесь?
+
0
AlexArt
AlexArt
14 липня 2014, 8:56
#
Ура, сотрудники Дельта банка, умеют читать и перепечатывать
minfin.com.ua/company/delta-bank/review/37963/
Еще бы законы соблюдали, и не врали в каждом отделении.
+
0
19ALEX62
19ALEX62
14 липня 2014, 11:52
#
С валютой во всех банках проблема, и ненадо ссылаться на рассказы людей что в других банках выдают десятками тысяч сразу. Везде хорошо где нас нет! И если вы все такие осведомлённые, то чего вас в этот банк занесло?!
+
+1
atkachinsky
atkachinsky
15 липня 2014, 7:34
#
Как раз не во всех. есть масса банков, в которых валюту всегда можно снять со своих счетов. после того, как в дельте начались проблемы с выдачей долларов, я просто сменил банк. сейчас никаких проблем не ощущаю. для снятия валюты в пределах эквивалента 15 тысяч грн ее даже заказывать не нужно — просто прихожу в ЛЮБОЕ отделение банка и снимаю со своей карты.
+
0
Сергей Фамилий
Сергей Фамилий
18 липня 2014, 18:07
#
А где ссылки на официальные источники? Или Алла Шульга вам это по секрету сказала? Приведенная в статье цитата гуглится — и находятся только копии этой новости на офсайте банка, на офстраничке банка в фейсбуке и здесь.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / НБУ підтверджує прибутковість діяльності Дельта Банку