Мінфін - Курси валют України

Встановити

Один з найкращих і стабільних банків України

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
marana 11 червня 2014, 12:34
Я є клієнтом банку з листопаду 2013р. якщо порівняти з іншими банками по депозитах, Дельта найстабільніший.Дякуючи банкоматам Дельта де завжди була готівка забрала швидко депозит з іншого банку через Атмосферу, так як всі інші банки не видавали грошей, або видавали інколи з Атмосфери у Львові, а я знімала по 990 грн. кожен день з трьох карточок.
Дельта Банк
Відповідь банку
11 червня 2014, 12:35
Шановна marana,
дякуємо за Ваш відгук.

Коментарі - 19

+
0
navigator2014
navigator2014
11 червня 2014, 13:39
#
Це справжня справжнісінька МАЯЧНЯ!
Дельта-банк злосно не повертає валютні (долари, евро) депозити, строк дії яких закінчився. Причому, як на Сході, так і на Заході. (Читайте спражні, а не проплачені тим чи іншим чином численні відгуки про це.) Не пишіть подібних заказних або непорозумілих відгуків. Дельта-банк — це по факту (за всіма ознаками та показниками, явними та прихованими від широкого загалу) найбільш проблемний банк з першої десятки крупних банків України. Не вводить в оману громадян України! Не потрурайте оліхархам, власникам та топ-менеджементу цього банку, які «вичавлють всі соки» з простих громадян, які взяли кредити або вклади депозити в цьому банку, але не виконують своїх зобов'язень! Ганьба Дельта-банку!
+
0
DeltaBank
DeltaBank
11 червня 2014, 13:54
#
Шановний navigator2014,
якщо у Вас є конкретні зауваження до Банку, просимо уточнити деталі на електронну адресу Банку:
consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua
Дякуємо за звернення.
+
0
navigator2014
navigator2014
11 червня 2014, 20:50
#
Шановний DeltaBank! На вказану електрону адресу вже надійшли, мабуть, тисячі мейлів з проханням вирішити питання про повернення певних депозитів в певних відділеннях Дельта-банка. Особисто від мене таких звертань було понад кілька десятків, починаючи з кінця березня цього року у зв'язку з виплатою валютних депозитів, що закінчилися. Протягом трьох місяців з дуже великою потугою забираю частками ці депозити. Бо постійно не має доларів у відділеннях банку. Банк створив особисто для мене надто «чудові» умови, тому що мені потрібна валютна готівка для термінових розрахунків з моїми контрагентами, а замість цього я вимушений затримувати платежі, знаходячись на грані «фолу» та штрафів. Ви дуже не цінуєте своїх добрих клиентів! У цьому форумі я, зрозуміло, не можу відкривати свої особисті дані. Але у мне є велике прохання, якщо Ви можете якимсь чином посприяти цьому, будь ласка, зверніться до керівницва відповідного департаменту вашого банку з проханням додатково підтримати надлишковою валютою (доларами США) відділення №5 у місті Харків (вул. Академіка Павлова 120-А). Менеджери цього відділення, мов би і хочуть йти назустріч таким клієнтам як я, але центральний офіс не виділяє достаньо готівки для цього відділення, яке знаходиться у найбільш густонаселеному районі міста Харкова (Салтовці) та, відповідно, має велику заборгованість з поверненням вкладів. Певно, можливо організувати якусь «робочу схему», яка б влаштовувала як банк, так і клиентів (наприклад, повернення хоча б раз на тиждень одноразового мінімума НБУ — 1200 дол., тощо). Може, лише в цьому випадку тон моїх відгуків про Дельта-банк дещо зміниться. З повагою, поки ще клієнт Дельта-банку.
+
0
Rambler212 K
Rambler212 K
11 червня 2014, 21:34
#
Какая-то кампания по отбеливанию репутации банков посредством заказных отзывов началась. Надра банк пачками левые отзывы о себе пишет. Теперь вот и Дельта начала.
+
+1
marana
marana
11 червня 2014, 21:41
#
Шановний navigator2014 в мене гривневий депозит який я забирала два з половиною тижні, так як у Львові
з Атмосфери працюють три банки Дельта, Сбербанк ,і Агріколь, в Дельті завжди були гроші, а в банку який я мала депозит видавали 1000 грн в касі, з валютою проблеми в усіх банках.Назвіть хоть один банк де через три дні весь валютний депозит видали.
+
0
Rambler212 K
Rambler212 K
11 червня 2014, 21:47
#
Извините, что вмешиваюсь в ваш диалог. Но могу сказать, что в Киеве в марте-апреле банкоматы Дельты неделями стояли пустыми, о чем я неоднократно писал на этом форуме. А вот как раз в банкоматах Креди Агриколь удавалось вытащить по 500-1000грн. Также могу заверить, что, например, в Укрэксимбанке нет и не было никаких проблем с выдачей валюты (во всяком случае в Киеве, в пределах лимитов).
+
+1
Rambler212 K
Rambler212 K
11 червня 2014, 21:50
#
Справедливости ради могу добавить, что в мае во Львове действительно снимал в банкоматах Дельты по 2500грн./день. Но май-не март все-таки.
+
+1
marana
marana
11 червня 2014, 22:02
#
З листопада місяця завжди могла спокійно отримати в банкоматі чи в касі відсотки, коли в квітні закінчився депозит в Дельті, переуклала хоча депозит могли через три дні видати, але побачила спокійну атмосферу, нормальну роботу і не забирала.Якщо не Дельта, який тоді такий суперовий банк, думаю таких нема.А за великими відсотками я вже не бігаю, відсотки забрав банк з комісії в Атмосфері.Я написала це з власного досвіду, мене ніхто не просив.
+
0
Rambler212 K
Rambler212 K
11 червня 2014, 22:07
#
Мабуть не існує суперового банку, але на мою думку-Дельта не більше як «міцний середняк» з непоганими продуктами (тільки на кеш-беку я повертаю по 300-500грн.на місяць), але з жахливим персоналом у відділеннях і постійними проблемами з видачею готівки (принаймні у Києві).
+
+1
Malena
Malena
15 червня 2014, 17:48
#
Що за кеш-бек, розкажіть детальніше, будь ласка!
+
0
marana
marana
11 червня 2014, 22:24
#
Але ж персонал завжди можна поміняти, або поскаржитись на нього навіть тут, вони наймані працівники тому це не проблема, а от коли навіть гривні нема в банкоматах і в касі 1000,00 це шок,і 5,00 гривень комісії грн. і за карточку 20,00 а їх треба побільше щоб швидше зняти всі кошти, поки що небачу альтернативи Дельті.
+
0
navigator2014
navigator2014
12 червня 2014, 12:35
#
Marana, Ви надто завзято захищаєте Дельта-банк! Це зразу ж справляє враження, що ваш відгук або проплачений, або ви маєте якийсь певний зиск з цього. Зараз є численні кричущі факти вельми поганої роботи цього банка у різних регіонах України, а є ваше окреме і дуже сумнівне бачення. Щодо банків, які бездоганно виконують свої зобов'язання, причому не тільки у гривні, але й у валюті, в усіх банкоматах яких завжди є готівка (навіть більше ніж 3000грн за добу на клієнта), у касі у разі потреби можна зняти у гривнах навіть до 100000грн. Такі банки в України є! Але їх можна порахувати лише на пальцях однієї руки. Але я на відміну від вас ніколи не буду їх рекламувати. Репутація цих банків поширюється сама собою. А ось відгуки подібні вашим, або дуже дорога реклама на телебаченні, або різні сумнівні «акції» під 26% річних, тощо зайвий раз підтверждують приховані проблеми певних банків (а саме Дельта-банку!). Кожен повинен сам вирішувати для себе, якому банку він найбільше довіряє. (Банкам, яким можна довіряти навіть не на 100%, а на 80%, взагалі не існує — це аксіома.) Але я дуже сподіваюсь, що на ваші «казки» та «байки» про чудовий Дельта-банк хто завгодно ніколи не купиться!
+
+1
Malena
Malena
15 червня 2014, 17:50
#
Поділіться про які надійні банки Ви говорите, будь ласка.
+
+1
marana
marana
12 червня 2014, 15:10
#
Читайте уважніше мій відгук, доречі тільки один про Дельта.Я маю свою думку так само як і Ви, тому як хочу так з власного досвіду висловлююсь.Ми живем в демократичній державі тому Ви мені неможете вказувати як я маю писати відгук.Я писала про ситуацію у Львові і про гривневий депозит.А про ці банки
надійні напишіть будь-ласка, бо самій дуже цікаво, а Ви зразу з негативом пишете.
+
+1
Malena
Malena
15 червня 2014, 17:58
#
Я наразі маю справу з трьома банками, і серед них лише з Дельтою поки не було ніяких проблем і питань. Наразі закінчую знімати депозит ВАБ-банку лише завдяки банкоматам Дельти ти Сбербанку Росії, оскільки ВАБ-банк практично не має готівки. Тому можу сказати, що усе пізнається у порівнянні.
+
0
marana
marana
15 червня 2014, 18:39
#
Navigator2014 ну куди Ви пропали, розкажіть людям про надійні українські банки з хорошою відсотковою ставкою? Ви радите людям втікати від Дельти, а що можете запропонувати взамін?
+
0
pyatnucya
pyatnucya
22 жовтня 2014, 11:50
#
Дельтабанк не повертає валютний депозит. Причина — нема валюти. Кажуть що якщо й зявиться то видадуть 100 доларів в день на кожного «чекаючого» повернення свого депозиту. Я просто в шоці… Якщо нема валюти, то може варто оголошувати своє банкротство? Це не банк а купка шахраїв!!!
+
0
wolxw
wolxw
27 листопада 2014, 22:04
#
Панове, звертайтесь в РНБУ. Гопнікова — чуйна людина.
+
0
tttyyffgmailcom
tttyyffgmailcom
20 січня 2015, 22:13
#
ДельтаБанк по вул. Саксаганського 10 не повертає гривневий депозит спочатку повертали по 2000 грн. тепер видпають по 1000грн. Персонал відділення не компетентний починаючи від керуючої даного відділення Наталії Михайлівни і закінчуючи касиркою Василиною яка дозволяє сібі по хамськи поводитись з клієнтами.Працівники даного відділення не компетентні в питаннях банківького обслуговування клієнтів, ніхто не може дати відповідь на елементарне питання постійно переадресовують клієнтів один до одного, або на гарячу лінію куди не реально додзвонитися. Коли можна буде забрати депозит?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / Один з найкращих і стабільних банків України