Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вклади в США і поточні рахунки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
BogdanK 9 березня 2014, 9:38
Люди, не вкладайте кошти в цей банк, бо вони не виконують свої зобов«язання. Сьогодні рано отримав чергове безглузде повідомлення від консультанта дельта банку, щоб я звернувся за грошима у відділення. Скоріше за все, там відписую програма робот, а не людина, бо вони абсолютно не читають того, що їм пишеш. У відділенні в м. Івано-Франківську, вул. Василіянок 22, повністю хотіли чхати на свої зобов’язання. Говорять напряму, що коштів немає, але жодних дій не роблять, щоб вони були. В інших банках кошти є, а в дельта немає… напевно десь на офшорі.
Сподіваюсь нова влада наведе порядки з банками типу дельта.

Люди, пишіть скарги і телефонуйте на гарячу лінію Нацбанку стосовно цього банку, можливо це зрушить ситуацію, а якщо ні, то через суд — однозначно буде наша перевага.
Дельта Банк
Відповідь банку
9 березня 2014, 9:49
Шановний BogdanK,
для оперативного урегулювання ситуації, що склалася, прохання відправити Ваші контактні дані (ПІБ / ІПН / № рахунку) на електронну адресу Банку: info@deltabank.com.ua; consultant@deltabank.com.ua.
Це дозволить нам прискорити вирішення Вашого питання.
Дякуємо за звернення.

Коментарі - 4

+
0
sined
sined
9 березня 2014, 10:29
#
Для чего Вы сегодня аврально снимаете деньги? Потому что ваши соседки — придурковатые бабки пенсионерки снимали? Вы сегодня снимаете — чтобы завтра положить? Да.У Вас есть деньги.Они лежали у Вас.Но Вы не знаете что с ними делать! У Вас есть деньги — но вы не знаете что с ними делать! Не поддавайтесь проституткам! Проститутки это литературное и словарное слово.Если сегодня Вы не собираетесь себе почку новую покупать или Печень — или рак простаты лечить — не забирайте деньги.Не волнуйте банк! Банк надежный.Хороший.Николай Лагун работает.Все мозги себе забил — покупал банки разные КПБ например итд.Человек РАБОТАЕТ! Николай Лагун — человек очень честный и порядочный! Он человек с Большой буквы! Он не вор! И не предатель! Он банкир от Бога!
+
0
BogdanK
BogdanK
9 березня 2014, 11:41
#
Читаючи ваше повідомлення я явно бачу почерк працівника банку, а можливо і особистого секретаря Лагуна.
Аврально знімає той, хто достроково припиняє депозити. В кого термін закінчився, той автоматично не підлягає під ваше твердження. І хто вам дав право називати пенсіонерів придурками?
Надійний банк так себе вести не буде і дискредитувати також, як це він робить вже протягом тижня в моїй ситуації і хватить тут нести ахінею про банкірів від Бога і надійність вашої установи.
Я не хочу робити жодної реклами іншому банку, де я також являюсь клієнтом, але там протягом тижня жодного порушення не було по виплаті коштів, що не можу сказати про дельту, яка банально ігнорує всіх. Ганьба.
+
0
sined
sined
9 березня 2014, 12:44
#
Уверяю Вас.Я не являюсь работником банка — а наоборот — я получаю пенсию в Банке.Просто мне смешно видеть людей — которые орут в отделениях — трасущимися руками забирают деньги — а через час с улыбкой — несут деньги обратно.И про пенсионеров.Я не называл пенсионеров — придурками.Я говорил — придурковатые бабки пенсионерки.Пенсионеры бывают разные.Пенсионер это глазник Федоров.Который глаза лечил людям имел свои клиники.Разве он придурок? Пенсионер это Леонид Данилович Кучма — разве он придурок? Да хоть и Леонид Кравчук! Трезвомыслящий человек.А вот Янукович — не пенсионер! Кто он? Правильно! И нестор шуфрич не пенсионер! Кто он? Правильно! Поэтому есть придурки и в 20 лет — а есть и в 100 лет — здравомыслящие люди. Жизнь пенсионеров в ЕС ограничивается глобусом.А жизнь наших пенсионеров ограничивается 4 стенами их квартиры.И если Пенсионер в ЕС достигнув пенсионного возраста — надевает желтую майку и зеленые шорты и ездит по всему миру с фото и видео камерами — то наши пенсионеры — даже зубы себе вставить немогут.Сидят на лавке возле подьезда — и обсужддают — какой мол Николай Лагун гад.Просто СВОЛОЧЬ!
+
0
artem1515
artem1515
10 березня 2014, 21:57
#
Паникеры успокойтесь! Мне тоже писали что я работник банка! Не обращайте внимания! Все таки Запад и Восток разные Миры! Убедился! И в паникерах тоже!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися