Поточні рахунки і депозити в США
Гривні достатньо в любому банку і Дельта тут не виключення, бо на гривню жодне обмеження не діє.
Стосовно дол. США
Сьогодні Банк мені вдруге намікнув, що в них готівки достатньо і я мушу просто звернутись в банк.
Про який достатній запас готівки ви мені пишете вже другий раз?
Те, що ви всіх за дурнів вважаєте, абсолютно чітко підтверджує ваше ставлення до Клієнтів. Я приходив в ваш банк 8 разів протягом тижня і постійно отримував однакову відповідь від завідуючої відділення. Ви хоч раз зателефонували в те відділення, про яке я вам тут пишу перед тим як давати неправдиву відписку (Івано-Франківськ, Василіянок 22)? В очах багатьох клієнтів ви себе дискредитували, а отже за це мусить бути якась відповідальність. Скоріш за все, я припиню свою співпрацю з вами в подальшому, бо вважаю ваші дії ганебними, а ваші відписки безглуздими і такими, що не відповідають жодній реальності.
Поверніть мені кошти і я перестану бути вашим клієнтом і писати тут свої коментарі.
Ганьба Вам! Влада помінялась, а баззаконня як у попередньої.
для оперативного урегулирования сложившейся ситуации, просьба направить Ваши контактные данные на info@deltabank.com.ua или consultant@deltabank.com.ua с описанием ситуации.
Это позволит нам ускорить решение поднятого Вами вопроса.
Надеемся на оперативную обратную связь.