Оформлення кредитної картки

без оцінки
para53
Я працючий пенсіонер і отримую пенсію в Дельтабанку, вирішив оформти кредитну картку звернувся у відділення на вул. Михайлівські, мені побіцяли бистро оформити, заповнили анкету і відправили. В загальному я прочекав більше 1 годину 30 хв. і мені відмовили. Причина відмови проста, ніхто не взяв трубку на тих стаціонарних телефонах, що я вказав. Один телефон домашній, інший робочий. В день всі на роботі дома нікого не має, на роботі я в кабінеті я один сиджу, оформляю кредитку теж мене немає. Оказується, що основний принцип індентифікації, це наявність стаціонарного телефона, а не копія посвідчення з пенсійного фонду і оформлена пенсійна картка до уваги не береться, дуже розумно нічого не скажеш.Як казав Шарапов у відомому фільмі посадіть на стаціонарний телефон бабку -одуванчика і вона, що їй скажуть те буде повторювати. Але у відділі де оформляють картки логіка своя, тут вже нічого не зробиш.
І ще мені хотілось би звернути увагу на роботу систеи «Май Дельта» або Інтернет-банкінга. Замисел системи хороший, дуже зручно платити комунальні послуги і т.д. Але працює система не перебільшуючи дуже погано, часто зависає, є грубі помилки при формуванні форм.До речі я про одну з таких помилок відсилав інформацію по інтернету на банк, реакція ноль. Коли в мені була заблокована «учетная запысь» в системі, я звернувся на гарячу лінію, моє звернення зареєстрували, відповіь прийшла на 8 день, сказали щоб я звернувся у відділення і взяв нову стрейчкартку. Такі відповіді мені здається даються по крайній мірі за години, а не за неділі. Я написав цей коментар, не для того щоб критикувати банк в якому я обслуговуюся, а готілось би, щоб інформацію і зауваження клієнтів банк враховув, а не просто відповіді носили формальну відписку…
Дельта Банк
Шановний para53,
звертаємо Вашу увагу, що умови положення ст.1056 Цивільного Кодексу України залишають Кредитору право приймати рішення про можливість видачі кредиту за власним розсудом, а також право на відмову в наданні потенційному позичальникові послуг кредитування.
Дозвольте звернути Вашу увагу на те, що згідно гл.10 Закону України «Про банки і банківську діяльність», Банк залишає за собою право не розголошувати причину відмови в наданні кредиту.
Також для перевірки інформації та прийняття необхідних заходів просимо надати скріншоти з описом помилки на електронну адресу Банку: consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.
Дякуємо за звернення!

4 грудня 2013, 14:49
Спасибі за відповідь. Але чесно кажучи мене така відповідь здивувала. Склалося таке враження, що ви надаючи відповідь навіть не вникаєте в суть питання, а в своїй формальній відповіді хочети показати свою обізнаність в законах, думаючи, що клієнти які вам пишуть геть недавно злізли з дерва і ні про які загальні закони в банківській сфері геть нічого не чули. Коли я написав про причину відмови то я напевно цю причину знаю, хтось мені з працівників пояснив, а ви мені пишете « Банк залишає за собою право не розголошувати причину відмови в наданні кредиту», має право, а може і пояснити. По-друге я оформив вашу кредитну картку через інтернет. Те, що банк має право відмовити в кредиті, це і їжу зрозуміло, і я не обідився на те, що мені відказали, а на те що замість 20 хв.на оформлення картки, як мені обіцяли на гарячій лінії, я грохнув більше півтори години впусту робочого часу. На цей факт ви, нажаль, і не звернули увагу.
Скріншоти з помилкою я посилав на consultant@deltabank.com і наи гарячу лінію повідомляв.Заповніть платіж в Києївенерго через опцію список компаній і побачите, що замість адреси відправника вона вам висвітлить.
Дякую за увагу думаю, що подальша переписка не має сенсу це пуста трата часу.