Мінфін - Курси валют України

Встановити

Недоответственность

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
smarton13 9 червня 2018, 12:25
Відділення за адресою: Київ, проспект Карла Маркса, 83
либо какой договор — это договоренность двух сторон о предоставлении услуг, получение выгод ну и т.д. Но не так мало важно в договоре и ответственность сторон… Дельта банк — его супер-пупер проФФессионалы слямзили 1,5 миллиарда и свалили в офшор, провалили работу банка, обанкротили его, заблокировали счета и карты клиентов и таким образом поставили всех клиентов перед фактом НЕВОЗМОЖНОСТИ ВЫПОЛНЕНИЯ взятых на себя обязательств… и при этом — в грубой, нецензурной форме еще позволяют себе звонить к клиентам и угрожать жизни и безопасности как клиентов так и членов их семей, друзьям, сотрудникам и еще что-то ТРЕБОВАТЬ… а когда наступит момент что БАНК начнет отвечать за свои мягко говоря косяки — а по закону — за мошенничество и воровство… Поэтому недопроФФессионалы Дельта банка и иже с ними участники организованных преступных группировок — КОЛЛЕКТОРА: сначала ответьте перед нами по Договору, ну а потом уж требуйте и от нас его выполнения

Коментарі - 6

+
+12
smarton13
smarton13
10 червня 2018, 10:34
#
Сегодня пришло письмо «счастья» от Кредит Капитал- о посещении и осмотра моего жилища. Согласно ст 162 Уголовного Кодекса Украины «1. Незаконне проникнення до житла чи до іншого Володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян,-
караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.
2. Ті самі дії, вчинені службовою особою або із застосуванням насильства чи з погрозою його застосування,-
караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.»

Пишу в Генеральную прокуратуру «Повідомення по злочин по ст 162 УК Украины». В квартире установили камеры видеонаблюдения. Встретимся на допросах.
+
+21
анатолий дробинин
анатолий дробинин
11 червня 2018, 7:58
#
Не переживайте Вы так. Никто не приедет. Такими страшилками они уже пугали многих. Почитайте в отзывах.
+
+11
Toxa David
Toxa David
11 червня 2018, 11:13
#
Если нет решения суда или хотя бы исполнительной надписи нотариуса, если у пришедших нет удостоверений исполнительной службы и предписания Вы имеете право никого не впускать и вызвать полицию обвинив пришедших в попытке незаконно проникнуть в жилье с неизвестными намерениями, а если не дай бог хоть чего то коснуться то в грабеже и угрозе жизни. (присутствие полиции и дополнительных свидетелей не помешает). А всяких там коллекторов посылайте в в суд, сад, лес, нах, на выбор. А по поводу осмотра так это к проктологу пусть их осмотрит, вы же не против.
+
+11
Toxa David
Toxa David
11 червня 2018, 11:16
#
Стаття 189Кримінальний кодекс України. Вимагання
Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їх майна або майна, що перебуває в їх віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання), — караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
+
+11
Toxa David
Toxa David
11 червня 2018, 11:18
#
Стаття 355. Кримінальний кодекс України. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань.
1. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, тобто вимога виконати чи не виконати договір, угоду чи інше цивільно-правове зобов'язання з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, пошкодження чи знищення їх майна за відсутності ознак вимагання, — карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.…
2. Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань, вчинене повторно або __за попередньою змовою групою осіб__, або із погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або поєднане з насильством, що не є небезпечним для життя і здоров'я, або з пошкодженням чи знищенням майна, — карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.
+
+11
StarFighter27
StarFighter27
11 червня 2018, 22:46
#
Те проффесионалы, которые «грохнули» банк уже давно в США, а в банке работают «юмористы» Кривого Зеркала Дельта Банка.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися