Мінфін - Курси валют України

Встановити

ДЕЛЬТА БАНК: ПРОКУРАТУРА ТЕЖ РОЗСЛІДУЄ СУМНІВНІ ОПЕРАЦІЇ, ПРОВЕДЕНІ ЧЕРЕЗ MEINL BANK AG

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
franklin0109 12 березня 2018, 10:47
Відповідно до ухвали Печерського райсуду м. Києва від 30 жовтня, Київська місцева прокуратура №6 здійснює процесуальне керівництво по кримінальному провадженню №12017101060000154 від 27.07.2017 за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст. 364-1 Кримінального кодексу («Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми»).

За даними слідства, службові особи Дельта Банку – «з метою одержання неправомірної вигоди для себе та інших осіб, всупереч інтересам ПАТ «Дельта Банк»» — уклали ряд фіктивних договорів з юридичними та фізичними особами (у т.ч. ТОВ «САБ-Р», ТОВ «ТІ Ел Сі Сістемс», ТОВ «Боні і Клайд» та ТОВ «Проціон Торг») для приховання незаконних операцій з використанням кореспондентських рахунків в Meinl Bank AG (Австрія), Deutshe Bank Trust Company Americas.

«Уповноваженою особою ФГВФО на ліквідацію ПАТ «Дельта Банк під час діяльності, зокрема при підготовці матеріалів на запити спеціалістів ТОВ „Ернст енд Янг Аудиторські послуги“ для здійснення аналізу та проведення аудиту банку ПАТ „Дельта Банк“, було виявлено численні факти проведення великої кількості операцій з використанням кореспондентських рахунків ПАТ „Дельта Банк“, відкритих в закордонних (рахунки НОСТРО), при цьому такі операції не були підтвердженні банками – кореспондентами», — йдеться в ухвалі суду.

Детальніше про розслідування СБУ щодо сумнівних операцій Дельта Банку на 87 млн дол, які проводилися через Meinl Bank AG, читайте тут.

Як писав Finbalance, фахівці «Ернст енд Янг» в рамках аудиту Дельта Банку серед іншого встановили, що розрахункова сума збитків (яка ще не була визнана Дельта Банком в обліку) за проаналізований період (тобто з 2012 року – за останні три роки до введення тимчасової адміністрації) склала 42,1 млрд грн.

«Ця сума збитків розрахована на основі вибіркового аналізу і не може вважатися за сумарний збиток банку. Повна сума можливих збитків не може бути кількісно оцінена через

Коментарі - 3

+
0
franklin0109
franklin0109
12 березня 2018, 10:53
#
http://finbalance.com.ua/news/Delta-Bank-prokuratura-tezh-rozslidu-sumnivni-operatsi-provedeni-cherez-Meinl-Bank-AG
+
+26
Марія Нік
Марія Нік
12 березня 2018, 12:17
#
Бони и Клайд… Анекдот! Преступная группировка времен Великой Депрессии… Кстати, расстрелянная полицейскими на рассвете…
+
+11
smarton13
smarton13
12 березня 2018, 15:43
#
«и эти люди запрещают нам в носу ковыряться»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Дельта Банк 💰 / Відгуки про Дельта Банку 📝 / ДЕЛЬТА БАНК: ПРОКУРАТУРА ТЕЖ РОЗСЛІДУЄ СУМНІВНІ ОПЕРАЦІЇ, ПРОВЕДЕНІ ЧЕРЕЗ MEINL BANK AG