Мінфін - Курси валют України

Встановити

Досудова вимога

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Onix24 1 серпня 2017, 13:09
Прийшов лист від « вердикт консалтінг» з проханням в 3- и денний термін погасити заборгованість по кредитній картці. Сума приголомшила. Виходить, що всі сплати, які були ( сплачувала регулярно), не зменшували суму боргу. В березні 2015 року сплатила через укрпочту( як і раніше) чергову сплату, але виходить, що сума не дійшла. Про то мені повідомили в травні 2015 року. Я зупинила сплату, так як кошти сплачувала не в сотнях, а в тисячах. Шкода було комусь їх дарити. Черговий раз надійшли « погрози» і я в серпні 2015 року знову поклала 3 тис гривень, які також не зарахувалися туди куди треба. І ось уже виходить, що я майже два роки не плачу кредит, так як змінився фінансовий стан, та і набридло грати в таку гру. Порадьте, будь ласка, як бути? Що це за фірма вердикт консалтинг", що змушує платити та погрожує цією досудовою вимогою. Я не відмовляюся платити( вже не один кредит було погашено, в цьому банку також), але платити невідомо куди і невідомо кому, не збираюся! Дякую наперед за пораду!

Коментарі - 10

+
+14
sanch ☺
sanch ☺
1 серпня 2017, 13:52
#
В конце 2015 г. НБУ аннулировал банковскую лицензию у Дельты. Таким образом ни один заемщик не мог продолжать выполнять договорные обязательства перечисляя эти деньги на счет в Дельте. Наступает событие под названием «просрочка кредитора», это тот период, когда заемщик может не платить и ему за это ничего не будет.
Если у Вас на тот момент уже были штрафы или пеню, то все они «прощаются» по истечению срока исковой давности = 1 год. А по истечению 3 лет с последнего платежа и любые начисления по кредиту «простяться».
Главное, что бы в течении этого времени Вы не надумались подписать какой нить документ или совершить оплату.
Ждите официального письма (уведомления) о смене реквизитов от ДельтаБанка (а не левых контор) или о смене кредитора. Письмо должно быть с уведомлением и описью, все остальные письма не приходили, а если пришло уведомление и без описи, значит пришло и там был чистый лист бумаги… На звонки не реагировать, Вы не можете идентифицировать особу на другом конце провода и не обязаны с ними говорить.
+
0
Onix24
Onix24
1 серпня 2017, 17:28
#
Дякую,sanch, за відповідь)! Виходить, будемо чекати 2018 року. Чесно кажучи, вже сил немає ( я звісно себе не виправдовую, що вчиняю правильно) слухати та читати цих знахабнілих співробітників.
+
0
sanch ☺
sanch ☺
1 серпня 2017, 22:31
#
Все же расслабляться я Вам не советую. Хотябы открыть свой договор и почитать, каким образом могут вноситься изменения к нему и каким образом банк Вас может уведомлять.
Собрать все документы и хранить как зеницу ока.

Заодно и подсчитать, согласно графика погашения, ваших платежей (учесть, что первыми списываются % по кредиту и неустойка, а только потом тело кредита), сколько Вы могли остаться должными по телу кредита. И будет ли выгодно банку или новому кредитору судиться из-за этой суммы.
+
+15
Michael008
Michael008
1 серпня 2017, 14:48
#
Це все вигадки колишнього дельта банку! Нехай передають до суду і сбу і фіскальну службу це маячня так як колекторська контора граніт і феміда вердикт консалтінг навіть в Україні немає.
+
+6
Onix24
Onix24
1 серпня 2017, 17:30
#
Дякую, місhael008!
+
0
DeltaBank
DeltaBank
1 серпня 2017, 15:20
#
Onix24, доброго дня,
для консультації за вашим договором кредитування рекомендуємо передзвонити в Контакт-Центр Банку за номером 044 428 95 95 (в будні з 09:00 до 18:00). Вас з'єднають зі співробітником відповідного підрозділу, який відповість на всі Ваші питання.
Також зазначаємо, що реквізити для погашення кредиту за посиланням: http://deltabank.com.ua/about/requisites/
+
+6
amikhaile
amikhaile
2 серпня 2017, 10:04
#
Будет свободное время полистайте эту тему с отзывами, такой вопрос как у Вас подымался здесь и не раз, главное не платить ни копейки, все только через Суд. Сходите к юристу на работе или у себя в городе, консультация у них бесплатна, Поищите у себя в городе бесплатные юридические услуги… И вот Вам в копилку полезный сайт почитайте на досуге… http://easydebts.blogspot.com/2016/03/zvonit-i-ugrozhaet-delta-bank-konvulsii-umirayuschego-shyzofrenika.html
+
0
Sergey62
Sergey62
2 серпня 2017, 15:27
#
Уважаемый
sanch ☺
"«1 августа 2017, 13:52
琚 灏
#
В конце 2015 г. НБУ аннулировал банковскую лицензию у Дельты. „“

Не вводите в заблуждение читателей и кредиторов. Ликвидацию Дельта банка продлили до 04.10.2019 и лицензию пока не забрали. http://www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/118-delta
+
+9
OLEXANDRD
OLEXANDRD
2 серпня 2017, 17:37
#
Спеціально для вас, повідомлення з сайту самого банку — ліцензію в ПАТ «Дельта Банк» було відкликано ще 02.10.2015 р. — постановою правління Національного банку України:
http://deltabank.com.ua/press/news/2015/10/2215/
повідомлення на сайті Національного банку України:
https://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=22285248
Прошу не вводити в оману користувачів.
Щодо заборгованості за кредитами, — вона є, й її потрібно погашати. Скільки й коли саме сплачувати — вирішує кожен самостійно, виходячи зі власних фінансових можливостей.
+
+6
MAMAPAPA
MAMAPAPA
2 серпня 2017, 17:53
#
А кому платити? Я вже один раз кинула платіж коли було відібрано ліцензію у них… Платіж щез невідомо куди як бульбашки на воді.Тепер буду платити тільки за рішеням суду.Я вже їм стільки переплатила, що нехай мені дарують цей кредит.І вам всім теж нехай дарують бо я не одна така…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися