12.06.2017 укладений договір про відступлення права вимоги на 28650 шт. кредитних договорів
- oksana petrenko
- 13 червня 2017, 9:43
И? смотрю по додатку моего договора нет… Получается мой кредит еще не купили?
Так, продавали портфель кредитів, які були видані протягом від жовтня 2011 до січня 2015 року включно.
Кто же будет отдавать долг если договор истек? и прошло 3 года исковой давности?
- oksana petrenko
- 14 червня 2017, 11:13
Вот и меня интересует этот вопрос!
- Sparta1710
- 15 червня 2017, 10:45
Я брала кредит в ноябре 2011 год, но моего кредита в списке нет.В договоре банка карточный кредит был взят на год, потом нужно было каждый год договор переоформлять, этого не было.Адвокат объяснил, что в суде можно будет все оспорить, так как уже 2017 год, подпись я ставила за 2011-2012 года.
за кредитами фізичних осіб у кількості 28650 шт. (без застави):
Станом на 20.36, 12.06.2017 р., інформаційне повідомлення з переліком кредитних договорів, на сайті банку:
не опубліковане.
Скоріше, як це вже було неодноразово зазначено, відповідальний співробітник банку буде публікувати новину й повідомлення, але — вчорашнім днем. Тобто, завтра, 13.06.2017 р., але заднім числом, тобто — 12.06.2017 р.
інформація, що Вас цікавить, за посиланням (при цьому дата новини коректна, оскільки о 20:36 Банк не працює): http://deltabank.com.ua/press/news/2017/06/5787/