купить кредит долг
А как посмотреть какие договора в лоте?
Банк спеціально не розкриває номери лотів до того моменту, поки не буде укладений договір із переможцем аукціону.
Аби у вас був стимул платити банку.
Задача банку — одержати побільше грошей.
Аби у вас був стимул платити банку.
Задача банку — одержати побільше грошей.
OLEXANDRD, доброго дня,
повідомляємо, що початок процедури продажу прав вимог за кредитом через відкриті торги/ аукціон не є підставою для невиконання клієнтами обов'язків перед Банком, отже — усі зобов'язання за Договором є чинними, і, відповідно до ст.526 Цивільного кодексу України, повинні бути виконані належним чином.
Ледачі працівники банку не хочуть виставляти одиничні кредитні беззаставні договори.
Представник банку, який відповідає за організацію продажів, таке виставляння на продаж не вважає за доцільне, бо думає що 1) не вистачить працівників банку, які будуть виставляти на продаж кілька десятків тисяч кредитних договорів; 2) ніхто не заявиться.
Я хочу выкупить единичный кредитный долг а не весь лот!!!
обращаем Ваше внимание, что права требований по кредитным договорам выставляются на продажу на сайтах Дельта Банка и ФГВФЛ в виде лотов. Если лот содержит несколько договоров, то приобрести один из договоров уже сформированного лота возможность отсутствует.