Мінфін - Курси валют України

Встановити

лгуны во всем

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
sdfg567 8 лютого 2017, 11:26
Відділення за адресою: Харків, пр-т Гагаріна, 1
напишите когда вы отдатите депозиты 200+и вообще надежда есть что это случиться, а то уверяли, что банк не лопнет, люди вам верили, не отдавали депозиты сроки которых уже позаканчивались в 2014года начала декабря и вот результат стыт и срам вам.И напишите как планируете выдавать депозите 200+ на счет карты который указывали в заявлении и как по определенной сумме или будет очередность какай то кто купил очередь тот получить.можно ли своим депозитом покрыть чужой кредит.
Дельта Банк
Відповідь банку
8 лютого 2017, 11:37
sdfg567, добрый день,
информация о начале выплат каждой из очередей будет размещена на сайте Дельта Банка, ФГВФЛ, а также в отделениях Банка. Выплата будет производиться безналичным способом по реквизитам, указанным в заявлении о кредиторских требованиях. Очередность выплат установлена Законом Украины «О системе гарантирования вкладов физических лиц». Взаимозачет между счетами не проводится в связи с ликвидацией Банка. Следите за новостями.

Коментарі - 2

+
0
odessit255
odessit255
8 лютого 2017, 12:41
#
Перевожу на нормальный язык: по всем вопросам в Фонд, а он больше 200 не даст, и вообще, Ваши деньги уже давно уплыли.
+
0
franklin0109
franklin0109
9 лютого 2017, 14:15
#
Згідно з матеріалами кримінальної справи, «Дельта Банк» протягом 2014 року отримав від НБУ рефінансування в обсягах близько 10 млрд грн. Більше чотирьох мільярдів гривень з цієї суми було переведено в іноземну валюту (553,3 млн доларів) і виведено за кордон. Ці кошти, згідно з даними досудового розслідування, були перераховані з рахунків дюжини пов'язаних між собою українських суб'єктів господарювання, окремі посадові особи яких одночасно є співробітниками АТ «Дельта Банк», нібито на виконання раніше укладених договорів.
«Слідчим відділом управління з розслідування корупційних злочинів, вчинених службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12014100000000703, за фактами незаконного заволодіння та розтрати службовими особами АТ «Дельта банк» у співучасті з службовими особами Національного банку України, Державної іпотечної установи та іншими особами, протягом 2014-2015 років державних коштів в особливо великих розмірах, ухилення від сплати податків і легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, вчинені в особливо великому розмірі за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 209 КК України», — цитує видання ухвалу Печерського районного суду від 22.01.2016.
Зокрема, згідно з матеріалами розслідування, в 2014 році посадові особи ПАТ «Дельта Банк», зловживаючи своїм службовим становищем, без
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися