Дельта банк пытается вешать чужие кредиты
А есть ли смысл, если Ваши сотрудники Говорят «все берут, потом отказываются», но я то 100% уверен что не был поручителем ни у кого и тем более не был у нотариусов по этому вопросу!!!
- franklin0109
- 9 грудня 2016, 15:09
Я дивлюся що взагалі знахабніли загрожувати відкрито! Всі ваші записи автоматично записується ваших відповідальних співробітників як ви погрожуєте колекторами. В нашій країні немає закону колекторської діяльності так що можете йти *** . Я вже два роки чекаю коли ви приїдете з рішенням суду і виконавчий служби і тоді будемо спілкуватися а не по телефону. Ваша колекторська компанія вигадана історія граніт. І перестаньте писати (насамперед хочемо зазначити, що дзвінки з боку відповідальних працівників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій і пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.) А ви не порушуєте закон?
- franklin0109
- 13 грудня 2016, 14:47
Особисто я не переживаю і готовий до всього, і не боюся я цього банк вони тільки словами не розкидаються!
Всем кто стал «жертвой» махинаций ДБ, на стадии его ликвидации!!!
Примите ко вниманию, что ДБ — это юр.лицо, которое находится в стадии ликвидации и не имеет финансовой банковской лицензии для проведения финансовых операций по начислению процентов по кредитам, выставлению пени за период после разрыва/ликвидации договора с Вами, даже при условии просроченных платежей без решения суда.
По всем подобным вопросам (письменно и устно) рекомендую обращаться в Фонд гарантирования вкладов физ.особ (ул. Сечевых Стрельцов, 17; 0-800-308-108; fgvfo@fg.gov.ua) или в департамент по работе с клиентами НБУ Украины, 253-38-22, 230-20-33
(При виникненні питань щодо банківської діяльності громадяни України можуть звернутися на телефонну «гарячу лінію» Національного банку за єдиним номером: +38 (044) 230-19-60)
Заемщика знал, последний раз видел лет 10 назад — из за этого?
в описанной ситуации рекомендуем подать соответствующее заявление на электронный адрес Банка: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua.