Мінфін - Курси валют України

Встановити

ну сил нет уже терпеть ...

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
ksus 18 жовтня 2016, 16:18
Відділення за адресою: Луцьк, улица Винниченка, 24
Понимаю, что где то не права, год не плачу кредит в ДБ, хотя до этого все было хорошо.Возмутило то, что сумма долга оказалась раза в два больше, чем предполагалось и расторжение односторонне договора!!! И эти звонки… это так уже достало, ни вопрос задать ни ответ услышать, или хамство или сброс звонка… в письменном виде, так вообще не реально чего то добиться… Кто уже только не звонил, а сегодня коллекторская компания Гранит(кажется), спросили буду ли я послезавтра дома, они приедут и выбросят мои вещи через окно))Всего лишь.а я то думала))
НЕ могу понять, почему на этот маразм не реагирует полиция и ГП??? Сколько ж людей от них потерпело и нет управы на этих бандитов… Только в нашей стране такое возможно…
Готова отвечать, но только через суд и платить долг через исполнительную!!!
Дельта Банк
Відповідь банку
18 жовтня 2016, 16:34
ksus, добрый день,
прежде всего хотим отметить, что звонки со стороны ответственных сотрудников Банка, осуществляются с целью предоставления рекомендаций и пояснений о необходимости своевременного выполнения обязательств перед Банком. Обращаем Ваше внимание, что ответственные сотрудники Банка четко придерживаются установленных и утвержденных модулей для работы с Клиентами Банка, у которых есть просроченная задолженность, не нарушая норм действующего законодательства Украины.

Коментарі - 10

+
0
ksus
ksus
18 жовтня 2016, 16:50
#
Нет таких утвержденных модулей хамить и угрожать клиенту!!! и подтвердят это многие! звонки все записываются и являются доказательством нарушения норм действующего законодательства Украины!
+
0
Сергей       ----
Сергей ----
18 жовтня 2016, 18:44
#
А кто вам звонил?
+
+6
franklin0109
franklin0109
18 жовтня 2016, 18:42
#
Перш за все ви маєте право подати позов на зайомщика і тільки через суд добиватися виплати по кредиту, а не погрожувати у відкриту колекторами.
насамперед хочемо зазначити, що дзвінки з боку відповідальних працівників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій і пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України. А ваші співробітники не дотримуються в рамки закону.
+
0
Сергей       ----
Сергей ----
18 жовтня 2016, 18:46
#
А как вы поняли что вам сотрудники звонят. а не малолетки с соседнего двора, поржать с вас?
+
+6
franklin0109
franklin0109
18 жовтня 2016, 23:48
#
Шановні колеги Дельта банк і господа колектори! Ми можемо з вами тільки в судовому засіданні ці питання вирішити. А погрожувати мені колекторами це суперечить закону. Я завтра буду чекати вас нетерпінням за місцем прописки тільки з поліцією і виконавець службою за законом. Я підготувався до їхньому приїзду гостей вони підуть пішки, за два роки я на терпелся цих виродків. І перестаньте писати що ваші співробітники чітко дотримуються закону. Тільки через суд!
+
0
DeltaBank
DeltaBank
19 жовтня 2016, 9:20
#
Franklin0109, повторно зазначаємо, якщо у Вас виникли будь-які питання з приводу роботи Банку, у Вас є можливість подати у відділенні Банку письмовий запит.
+
0
lena444
lena444
19 жовтня 2016, 18:40
#
До мене сьогодні так само подзвонила якась «дуже чемна пані» та почала погрожувати. Я їй відповіла, що була вчора у відділенні банку і грощі я плачу, хоча не в повному обсязі. Що я почула у відповідь? Майже собачу лайку. Невже продали банк Дельта якійсь компанії?
+
+8
Zheka1772
Zheka1772
19 жовтня 2016, 21:06
#
Не нужно вообще этим «ответственным» отвечать. Никаких вопросов вы с этими колхозниками не решите, я вообще ихние номера отбиваю, просто сегодня ждал звонка из интернет магазина, вот «ответственное» чудо и прорвалось. Но разговор у нас был короткий. Как только я понял, что это «ответственное», которое стало мне заливать про ужасный «департамент» и про солидарную ответственность, я ей сказал «До свидания» (не мог в этот момент послать подальше, рядом были культурные люди) и отбил. С ними разговаривать — себя не уважать!
+
0
noxfer
noxfer
20 жовтня 2016, 6:11
#
Да платите как платили. тех кто платит — они на суд не подают. почти. да и от суда им лучше не будет.
+
0
franklin0109
franklin0109
21 жовтня 2016, 0:27
#
Посадові особи НБУ проходять співучасниками в аферах «Дельта банку» Згідно з матеріалами кримінальної справи, «Дельта Банк» протягом 2014 року отримав від НБУ рефінансування в обсягах близько 10 млрд грн. Більше чотирьох мільярдів гривень з цієї суми було переведено в іноземну валюту (553,3 млн доларів) і виведено за кордон. Ці кошти, згідно з даними досудового розслідування, були перераховані з рахунків дюжини пов'язаних між собою українських суб'єктів господарювання, окремі посадові особи яких одночасно є співробітниками АТ «Дельта Банк», нібито на виконання раніше укладених договорів. Ось так гроші потрібно брати!!! Згідно з цим рішенням, Лагун як поручитель за невиконаними зобов'язаннями Дельта Банку за договорами про відкриття та ведення кореспондентських рахунків повинен був погасити заборгованість перед Ощадбанком в сумі 948 млн грн, $111,8 млн і €12,45 млн (за офіційним курсом НБУ на 5 жовтня в сукупності — 4,2 млрд грн).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися