Мінфін - Курси валют України

Встановити

Аферисти

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Ольга Мінфін 18 липня 2016, 17:12
Колись мала необержність оформити кредит у Дельта банку. В же 5 років неможу розгребстись, хоч сама маю 10 років стажу банкіра. На початку все йшло непогано, можна було вияснити любу інформацію. А зараз просто немає у кого це зробити. Шість міс. тому дізнавалась залишок, він становив 4000 грн., а сьогодні дзвонила і дівчина сказала що залишок 6000 грн. Коли я хотіла знею поспілкуватись, дізнатись як ще сталось, на що вона мені відповіла,'' Ви домене звернулись з питання про залишок, а не з тим чому у вас збільшилась заборгованість''. Не даючи сказати ніслова, повідомляє мене, що я неоплачую кредит вже 15 міс. Я їй відповідаю що в мене є всі квитанції, а вона ''Квитанція це не документ'., і кидає трубку. А що ж тоді документ? Що робити вже й незнаю.
Дельта Банк
Відповідь банку
18 липня 2016, 17:30
Ольга Мінфін, доброго вечора,
для отримання виписки за рахунком необхідно звернутися до відділення Банку та подати відповідну заяву. Для отримання консультації безпосередньо по Вашому Договору кредитування необхідно зателефонувати до Контакт-Центр Банку: 044 428 95 95. Вас з'єднають з співробітником відповідного підрозділу, який відповість на всі Ваші питання.
Звертаємо Вашу увагу, що Контакт-Центр працює в будні з 9:00 до 18:00.

Коментарі - 6

+
0
Только  в СБУ
Только в СБУ
19 липня 2016, 8:02
#
Выписку не дадут. Я обращалась. у меня та же проблема. так мне еще и угрожали расправой над детьми. Записала разговор, написала заявление в полицию, оставила обращение на сайте СБУ. Сходила к юристу. Толковый юрист ( практикующий в одном из крупнейших банков Украины) дал мне совет не реагировать на то, что говорят и делают эти ребята. Ведь они изменили реквизиты, не уведомив плательщиков. то, что они выставили их на сайте — бред! А относительно мата и угроз- на это есть отдельные статьи закона. Банк в стадии ликвидации не имеет права начислять пени и штрафы! НЕту у него таких юридических полномочий! Свои права нужно отстаивать! Но не волнуйтесь. Позвонят- разговор на запись и никаких нервов! В моем случае барышня обещала вырвать мне хребет, говорила, что мой муж долго будет искать мой труп в камышах, моих детей ( не буду повторять). В полиции, услышав такую запись, пожали плечами. Номер мобильный- не контактынй банка. но заявление приняли. Это открытая угроза жизни! Не реагируйте на их предсмертные агонии.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
19 липня 2016, 9:16
#
Только в СБУ, просим не распространять недостоверную информацию. Для получения выписки по счету достаточно подать в отделении Банка соответствующее заявление и оплатить комиссию за данную услугу.
+
0
Только  в СБУ
Только в СБУ
19 липня 2016, 9:48
#
Ну, да… Скажите, а действительно ли то, что реквизиты к оплате изменены снова? Этой информации на сайте банка не было.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
19 липня 2016, 10:04
#
Только в СБУ, повторно отмечаем, что это недостоверная информация. Реквизиты менялись два раза: 27.10.2015 года и 14.12.2015 года. Актуальные реквизиты по ссылке: deltabank.com.ua/about/requisites/
+
0
noxfer
noxfer
19 липня 2016, 9:16
#
Выписку я заказывал на отделении, она платная, 40 грн. Сумму всегда у кассира спрашиваю
+
0
DeltaBank
DeltaBank
19 липня 2016, 10:06
#
Noxfer, доброе утро,
согласно п. 1.1 Тарифов на предоставление информационных услуг стоимость выписки по счету составляет 30 грн: deltabank.com.ua/f/1/personal/tarifi_pko/Tarif010616.pdf
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися