Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Кристалбанку: Київ, Кудрявський узвіз, 2

Адреса:
Київ, Кудрявський узвіз, 2
Телефон:
+38 (044) 590-45-96
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00; каса: 09:00-17:00; Пт: 09:00-17:00; каса: 09:00-16:30; Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5 не зарахована
9 грудня 2019, 9:12
Обратилась в этот банк для оформления карты Mastercard World Elite. Поскольку часто летаю за границу по работе, решила для удобства обзавестись этой картой, в этом плане жизнь она очень облегчает.
Позволяет легко заказывать билеты, бронировать гостиницы, проходить ускоренный паспортный контроль и так далее. Плюсов для себя много нашла в ней.
Что могу сказать о работе банка. До того как стала его клиентом, неоднократно слышала о нем. Как правило хорошее. Ну и когда сама обратилась, тоже не разочаровалась. Персонал вежлив, работает быстро. Карту мою подготовили в короткие сроки.
Обслуживание пока вопросов не вызывает. В карте понравилось наличие PayPass и возможность снять наличные в любой время в любом банкомате. За границей со снятием денег также не было проблем.
Написати коментар
Відповідь адміністратора
Мінфін
11 грудня 2019, 15:24
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 11.12.2019).
Пользователь не предоставила документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что она является клиентом или пользовалась услугами данного банка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Кристалбанку за адресою Київ, Кудрявський узвіз, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Кристалбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Кристалбанку розташованому за адресою  Київ, Кудрявський узвіз, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.