Недобросовісна реклама в партнерстві з маркетплейсом Каста

lili123 17 грудня 2025, 12:44
Ніколи раніше не знала про існування цього банку, поки не побачила на сайті КАСТА (де вже більше року замовляю товари), що при оплаті карткою цього банку діють великі знижки на всі товари (близько 25−30%).
Саме ця реклама наштовхнула на думку, що для чого переплачувати, якщо можна відкрити цю картку буквально в декілька кліків безпосередньо в додатку Каста.
Але після відкриття кредитної картки в Кредит Дніпро всі обіцяні знижки зменшились в 5 раз!
Тобто цей банк спільно з Каста застосовуючи брехливу рекламу стимулює людей відкривати кредитні картки в цьому банку. Крім того, там неможливо повністю відмовитись від кредитного ліміту, тому що банк встановлює мінімальний кредитний ліміт 1500 грн.
Фактично банк робить такі умови, щоб щоб люди брали кредит. І якщо забути і кредит не повернути вчасно, там дуже великі штрафні санкції!
Я розумію, що формально недобросовісна реклама була від Касти, а не від банку, АЛЕ, я також припускаю, що банк погоджував цю маркетингову стратегію. Тобто рекламу, яка порушує З У Про захист прав споживачів, З У Про рекламу.

І ще одне зло в цій ситуації, що немає можливості закрити цю картку так само легко як і відкрити, а потрібно шукати відділення банку, і витрачати свій час на походи в банк.
Банк Кредит Дніпро
Банк Кредит Дніпро 18 грудня 2025, 14:23
Дякуємо, що звернулися до нас. Нам дуже важливо розуміти Ваш досвід, адже ми постійно працюємо над тим, щоб наш сервіс був максимально зручним саме для Вас.

Щоб швидше розібратися у ситуації, дайте, будь ласка, відповіді на наступні питання:
— як для вас пройшов процес онбордингу?
— чи вдалося скористатися банківською карткою?
— на який товар ви планували отримати знижку та в якому моменті вона не застосувалася?

Також хочемо звернути Вашу увагу, що кредитний ліміт можна легко зменшити або встановити на 0 у мобільному застосунку Kasta. Для цього треба клікнути на картку, далі обрати опцію «Кредитні ліміти» → «Зменшити кредитний ліміт» → Обрати суму.

Будемо вдячні за Вашу відповідь та завжди готові допомогти Вам у будь-якому питанні. Якщо у Вас будуть питання, які хочете обговорити особисто, надішліть Ваш номер нам в особисті повідомлення – ми зателефонуємо у зручний для Вас час.

Коментарі

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

Головна / Банки України 🏦 / Банк Кредит Дніпро 💰 / Відгуки про Банк Кредит Дніпро 📝 / Недобросовісна реклама в партнерстві з маркетплейсом Каста